improwizowany kubotan
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy juz byl podobny pomysl na kubotan, ale dzisiaj popijajac piwko wymyslilem ze mozna uzyc duzego otwieracza do butelek jako kubotanu. Ma on ok. 14cm wysokosci i z jednej strony ma metalowe "cos" do otwierenia piwka . Jutro zamieszcze fotki...
Powiedzcie co myslicie o skutecznosci takiego urzadzenia w walce... mysle ze bedzei calkiem okej...
Pozatym policja nie powinna sie przyczepic o otwieracz do piwa bo to moge nosic np. zeby otworzyc se butelke coli na ulicy albo piwko w domu(bo na ulicy nie mozna pic piwa)
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie chce ci psuc radosci z wpadniecia na ten pomysl, ale wszystko co wystaje na jakies 2 cm z dloni i sie w tej dloni zmiesci moze byc kubotanem wie ameryki nie odkryles a skutecznosc kazdej z tych rzeczy prawdopodobnie bedzie taka sama.
No wiem... ale chyba predziej sie przyczepia do metalowego preta niz do otwieracza do butelek
Zreszta wczesniej jako kubotana urzywalem markera grubego... tez niepozorny, ale IMO otwieracz lepszy bo ma to metalowe zakonczenie
Napisano Ponad rok temu
Tak sobie czytałem topic - Yawara odd wara i się bawiłem hantelkiem ... Looknołem, odkręciłem, chwyciłem i zaoszczędziłem kilkanaście (raczej dziesiąt złotych )
- Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pół kilo sprzętu (albo mniej), to ja targam łącznie czyli kosa, yawara, mutlitool. Noszenie półkilowego odważnika w kieszeni :roll:Ja "używam" metalowego gryfu do 4 kilowych hantli które są niezbyt użyteczne ... grubość ok 2,5 cm waga 500 g
Napisano Ponad rok temu
Takie fotki już dawno były, zerknij sobieHi
Nie wiem czy juz byl podobny pomysl na kubotan, ale dzisiaj popijajac piwko wymyslilem ze mozna uzyc duzego otwieracza do butelek jako kubotanu. Ma on ok. 14cm wysokosci i z jednej strony ma metalowe "cos" do otwierenia piwka . Jutro zamieszcze fotki...
BTW z ładniejszych "otwieraczy" do piwka, to ten jest śliczny
"Bootle opener" z tej stronki
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Broń palna i biała - jakaś literatura??
- Ponad rok temu
-