TAE KWON DO a wiek
Napisano Ponad rok temu
Czy uczenie sie jednoczesnie innego stylu pomaga czy przeszkadza?
Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Jak bylo to przepraszam, jaki wiek rozpoczecia treningow jest graniczny by jeszcze cos osiagnac, a kiedy jest sie juz za starym? Ile czasu zajmuje osiagniecie konkretnych efektow?
Czy uczenie sie jednoczesnie innego stylu pomaga czy przeszkadza?
Pozdr.
Co osiągnąć? Jakie inne style? Jakich efektów...
Naucz się zadawać pytania... lame
Napisano Ponad rok temu
2.Cudów w osiągnięciach się nie spodziewaj.
3.Jeżeli uczysz sie dwóch stylów równocześnie a wcześniej nic nie ćwiczyłeś - to będzie jedno drugiemu przeszkadzało. Jeżeli znasz coś nieźle i dodajesz drugie - powinno iść ci lepiej.
Napisano Ponad rok temu
Co osiągnąć? Jakie inne style? Jakich efektów...
Naucz się zadawać pytania... lame
Combat , spokojnie z tymi lamerami. To ze ktos zadał pytanie tak jak Ci to nie odpowiada to nie znaczy ze zaraz musisz ich obrazac !
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
Combat , spokojnie z tymi lamerami. To ze ktos zadał pytanie tak jak Ci to nie odpowiada to nie znaczy ze zaraz musisz ich obrazac !
pozdrowienia
Ok, to byl rodzaj zartu
A wiec takie nieprecyzyjne pytanie jest bezsensowne! Czemu? Wyjasnie:
1) Czy osiagniecia maja byc sportowe czy trening pod ulice?
2) Jaki wiek chodzi dokladnie (np. 30 lat to nie tak wiele)...
3) Jakie inne style: bo laczenie np. TKD i thaia - moze zaszkodzic za duzo kopania - tez nie dobrze.
4) Jak sie laczy style trzeba uwazac - bo treningow za duzo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do uzupełniania to ja uzupełniam głównie o treningi parteru i nie narzekam, treningi mi nie kolidują i nie uważam, że mam ich za dużo (jednym starcza 3 razy w tygodniu a innym 7 )
Napisano Ponad rok temu
Generalnie ludzie sobie u nas w sekcji ćwiczą i tuż przed 30, i po 30, i fajno jest. Najbardziej podziwiam takich, co wrócili do taekwondo np. po 15 latach przerwy...
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Pytanie jeszcze, do jakiej sekcji się trafi. Jak akurat do takiej, gdzie trener stawia sport ponad wszystko, to i niejeden 18-latek może odpaść w przedbiegach
Generalnie ludzie sobie u nas w sekcji ćwiczą i tuż przed 30, i po 30, i fajno jest. Najbardziej podziwiam takich, co wrócili do taekwondo np. po 15 latach przerwy...
Pozdrówka
Gizmo
ja wróciłem po 6 latach i po 2 miesiącach regularnych treningów można powidzieć ze wróciłem do formy
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Pytania sformuowalem tak nieprzypadkowo, nie po to rowniez bys mogl sie dowartosciowac swoimi nic nie wnoszacymi komentarzami. Potrzebowalem ogolnikowych informacji i takie otrzymalem, za co wszystkim dziekuje.
Pozdrawiam 8)
Napisano Ponad rok temu
re: Combat
Pytania sformuowalem tak nieprzypadkowo, nie po to rowniez bys mogl sie dowartosciowac swoimi nic nie wnoszacymi komentarzami. Potrzebowalem ogolnikowych informacji i takie otrzymalem, za co wszystkim dziekuje.
Pozdrawiam 8)
Za kilka lat może zrozumiesz co to jest PRECYZJA....... A bądź sobie lamą jak chcesz dalej :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
muzyka na treningu
- Ponad rok temu
-
hapkido
- Ponad rok temu
-
POMOCY !!!