Kristianna Loken- Terminator3- Krav Maga
Napisano Ponad rok temu
A Savate coraz bardziej mi się podoba (sam biję głową :twisted: )
Gwoli ścisłości - rzut np. ręcznikiem jest w podręczniku "jak najszybciej zajebać kogoś nieuzbrojonego nożem :wink: " (wolne tłumaczenie tytułu i treści publikacji: Don Pentecost "Put 'Em Down, Take 'Em Out" )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no kiedys widzialem taki program w tv o kravce i tam obrony na ulicy demonstrowala taka pani mloda co jej pan bog na klate nie pozalowal...jak ona te serie kravatowe puszczala i podskakiwala przy tym to hoho malo brakowalo bym sie zapisal...swoja droga fajnych kravaciaze maja bochaterow Kristina Loken,Jennifer Lopez
Napisano Ponad rok temu
Wiesz - to tzw. PUBLIC RELATIONS :wink:
Napisano Ponad rok temu
Człowieku co Ty oglądasz 8O
yyyyyyy.....
Btw. Combat bylem na Twojej stronie o spamowaniu i mam prosbe o porade ale raczej nie zwiazana ze spamowaniem tylko raczej z naprzykrzaniem innego rodzaju.Ale to juz na priv jesli nie masz nic przeciwko temu.
Napisano Ponad rok temu
Weź zapodaj co tam kravmagowego było, bo na pewno nie rzucanie się terminatorów, no i oprócz rzucania tabletkami w oczy bo to rozwiązaliśmy: przemysł farmaceutyczny chciał się zareklamować.Nawiązań do KM w terminatorze jest mnogo, w to morzecie mi wierzyć, tyle by to widzieć trzeba w tym troche siedzieć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i ze instruktorem był tam adamcvzyk?? ha rozpetam piekło
przed chwilą miller miał wypadek samolotem. uratowała go kravmaga i judo- nauczył sie mikko upadac.
to jak rozpętalem burze??
Napisano Ponad rok temu
Cisza, czyli zostajemy przy starym: w T3 nie ma kravmagi.
nie ma
Napisano Ponad rok temu
teraz szczegółów nie pamiętam, ale łapałem się za głowę jak to oglądałem - struktura ruchów w walce to jest właśnie ten niuansik który wymagałby od obserwatora znajomości rzeczy. Pominmy matriksowe efekty typu: głowa terminatora robi wielką dziure w ścianie, ale to że głowa terminatora wali w ścianę to właśnie KM,
jak mówiłem szczegółów nie pamętam, musiałbym zobaczyć film jeszcze raz i wynotować. Natomiast cały układ walk, to nic innego tylko KM, moi mili.
A nie pojawiałem się tyle na furum bo.... służba nie drużba..., i na zaglądanie tu mam mało czasu.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krav Maga Instructor Wins NHB Fight in Texas! [May 23, 2003]
- Ponad rok temu
-
Polscy antyterroryści: normalnie agresywni faceci
- Ponad rok temu
-
KM w Szczecinie??