Promocja Vale tudo W polsce...Rozmowy W Toku...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czegos innego sie spodziewales po tym brukowym programie ? Nic innego nie mogli by pokazac. Od takich programow z dala.
Coz.. pozostaje teraz usiasc w czwartek i powsciekac sie przed TV albo isc na trening....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Myśle że to sie zmieni ale potrzeba czasu.
A na TVN to bym nawet nie splunął
Napisano Ponad rok temu
Od czegoś trzeba zacząć.
Napisano Ponad rok temu
TVN to najbardziej komercyjna tv w polsce i nawet polsat jej nie przebija.i to wcale nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu komercyjna.
sherdog88 a co to było z tym niepodaniem reki na planie ?możesz powiedzieć?
Napisano Ponad rok temu
Ale za to przy pozegnaniu sam wyciagnełem jej reke i z mocnym usciskiem pocłąowałem grzecznie w reke...ALe uscisk był naprawde mocny..pewnie dla tego sie wystraszyęł i odrazu u ciekła .Po prostu przetraszyłę sie zawodników MMA
Napisano Ponad rok temu
szkoda tylko, że oprócz reklamy mimo wszystko jaką jest pokazanie walk w TV zaszkodzić to może oficjalnemu wprowadzeniu takiego sportu w Polsce.teraz chyba nie bedzie odwaznego który by wydał zezwolenie na organizacje takich zawodów w naszym kraju.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fragment:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Lubię się bić
Bicie sprawia mi satysfakcję - przyznaje otwarcie 16 - letnia Andżelika. Powód zawsze się znajdzie. Pewna dziewczyna regularnie dostawała od niej tylko za to, była "puszczalska". I w dodatku miała tylko 14 lat. Skąd się bierze ta agresja Andżeliki? Ona sama twierdzi, że przenosi ją z podwórka i z domu - od ojca. A co na to ojciec? Zbyszek nie ma sobie wiele do zarzucenia. Owszem czasami przyłoży matce Andzeliki, córki zwyzywa od "puszczalskich za dolary", ale i tak twierdzi, że ma mniej na sumieniu niż Andżelika. Jednym z głównych grzechów córki jest to, że wstaje w południe i nie ścieli łóżka.
Zachowanie ojca budzi wątpliwości, ale czy tłumaczy i usprawiedliwia agresję Andżeliki?
Szkoda gadać...
Napisano Ponad rok temu
Dziwne, TVN nadaje tyle krwawych filmów, pokazuje w wiadomościach wysadzanie więźniów i urwane głowy, a brutalny sport to już im nie pasuje? Hipokryci cholerni...
Onli umieja liczyc pieniadze. Skandal=ogladalnosc=reklamy=kasa.
Wcale mnie to nie dziwi (ale irytuje)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zainteresowanie Eurosportu walkami MMA
- Ponad rok temu
-
Pytanie do....