Promocja Vale tudo W polsce...Rozmowy W Toku...
Napisano Ponad rok temu
Nawet nie zdawalem sobie sprawy, ze mozna byc az tak subiektywnym...
Musze ochlonac przestraszony
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW. Chyba nie jestem "estetykiem" ;]
Napisano Ponad rok temu
Super było o sportach siłowych, takich jak rzucanie lotkami i gra w szachy 8)
Albo "ta pani wprost pała miłością"
W sumie popełnił tylko jeden błąd, że matkę zaskoczył 8O
Ale reszta była naprawdę cool 8)
No powiedzcie, że ta babka, która mówiła, żeby wyjechali do Amazonki was wnerwiła? Ja, jak to usłyszałem, to piałem, tak samo zresztą jak przy tej, co mówiła o trenowaniu shałolin
MMA w tej dyskusji wygrało ewidentnie.
Napisano Ponad rok temu
Podejrzewam, że wiekszość ludzi to oglądających jednak byłaby po waszej stronie, a jak nie to nie pozostaje wam nic innego jak:
- wyjazd do dżungli
- przestać pić
- być samotnym
- zabić kogoś
- zabić siebie
- no i szaolin oczywiście poklon
Napisano Ponad rok temu
niektóre riposty Sherdoga były naprawdę dobre ale było widać że czegokolwiek by nie powiedział to i tak przykleili mu łatkę bandyty i zabijaki co by ludzi tłukł na ulicy gdyby nie to że jest ta "nieludzka" klatka. nie pozwali dokończyć wypowiedzi, manipulowali jego odpowiedziami itd.
poza tym szkoda że Sherdog nie "odczarował" klatki i nie powiedział na temat wszystkich obostrzeń towarzyszących takim walkom... a przecież trochę ich jest 8)
no i powinien powiedzieć matce wcześniej o przystąpieniu do Shido Poland bo była zdziebko zaskoczona 8O
pozdr.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Czy WY wiecie ze mozecie ZABIC druga osobe trenujac sztuki walki ? Przeciez to nieludzkie. Normalnie jak zwierzeta pozamykane w klatkach. To nie jest zaden sport ale zwykle barbazynstwo ! " Halina, Nauczycielka Polskiego. :wink: :puppydogeyes:
A tak wogule to: :blus: na te baranie lby (widzowie) w studiu.
Napisano Ponad rok temu
No właśnie sęk w tym, że większość argumentów była po prostu do d... np.Publiczność ciągle gadała o brutalności - szkoda, że nikt z gości nie zwrócił uwagi np. na boks - tam też się obijają, czasem krew się poleje, a jakoś nikt nie protestuje przeciw niemu.
- czy nie boisz, się że kiedyś ci sie cos stanie, ja bym nie mogla miec takiego kolegi a co dopiero chlopaka
to argument właściwie przeciw każdemu sportowi wyczynowemu, juz nie mowiac o sportach motorowych, przy czym łyżwiarstwo figurowe jest ok, bo to estetyczne.
Najbardziej żałosna była pewna pani, która wyskoczyła z: weźcie się zamknijcie w jakimś pomieszczeniu i zabijajcie się nawzajem. Tak trochę dziwnie to zabrzmiało, bo są dwie osoby, które chcą ze sobą walczyć, a śmierci im życzy jakaś obca osoba, w ogóle nie związana z tym wszystkim... ehhhh... mimo wszystko uważam, że nie było tak źle - szczególnie przy tej dziewczynie.
Napisano Ponad rok temu
VT wyglada tak jak wygląda, co za różnica(poza właśnie wizualną) jak ktoś dostanie kopniaka w głowe stojąc a leżąc. Jeszcze ten co dostał w stójce na dodatek sobie przy upadku kuku zrobi :wink:
Sherdog88 ile forsy wziąłeś od tvn?(o ile to nie tajemnica :wink: )
pzdr.
Napisano Ponad rok temu
pozdro.
PS. w TVN tylko "Maraton uśmiechu" jest ok
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ogólnie doszlo do tego ze przyczepiono tobie łatkę killera niezważającego na niebezpieczeństwa walk (swoją droga to przedstawienie nawróconego kolesia ktory napieprzal wszystkich na dyskotece była niezła manipulacją przygotowujacych program i to mającą nieświadomie lub nie uderzyć w was ). ogólnie to opinia o tak kontaktowych MA bedzie nie za dobra .
życze powadzenia w walkach, można było program rozegrac bardziej medialnie ale i tak byłes niezly.
Napisano Ponad rok temu
Jutro o 11:35 są Rozmowy w toku, ale nie wiem czy to powtórka czy coś nowego Jeśli gdzieś ma to być opublikowane to:zaspałem, kierdy będzie powtórke ewentualnie gdzie mozna ściągnąć całość programu??
a) [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
c) jak ktoś zgrał i udostępni
Napisano Ponad rok temu
W odpowiedzi na wasze posty matce powiedziałem i wytłumaczylem w co sie pakuje ale zapomniała...mówilem na rodzinnym spotkaniu przy swojej lasce i kumplach{bo sie ich potem pytałem czy mowiłem bo sam zwatpiłem i mowili ze mówiłem}.
Ale jesli chodzi o wpadki no to tak wyszło i juz..trudno wpadek maiłem kilka ale i tak najlepszych mometów nie pokazali np:na Kwiestie tej babki od zamknicia sie w klatkach{ktora zreszta po programie podeszła do mnie i powiedziela z jestem całkiem przystojny..miałem jej ochote zajeb---ac z mawashi i poprawiec z basiki}a kwestia brzmiała:" a co by pan zrobił jak by nie było sportów walki" odpowiedz moja "...a co by pani zrobiła jak by nie było wody..."
No to chyba wszystko...
Pozdarwiam...
A jesli chodzie o róznice o których wspomniałes tłumaczyłem tylko nie puscili bo cały program był nagrywany 2,5h a emisja trwała 50min.
A ludzie na widowni byli wynajeci i kase za to dostali zreszta ja tez ..zwrot kosztów podrózy...
A wiec jak pisałem na innym forum...
Zamierzam zamknac sie w klatce{ale z dupami na disco},poskacze przy muzyce moze uda mi sie nikogo nie zabic...ale długo na disco nie zabawie bo jutro ..znaczy dzis trzeba wstac na trening{oczywiscie lece do KOngo potrenowac szaolin..}.No chyba ze spotkam tego morderce co chodzi po dyskotekach i lubi te widoki Górskie...bo mnie zlejie i opowie mi w trakcie jakie zmiany mi w muzgu zachodza..{kolo studiował medycyne czy co ..}
jeszce raz dzieki
Napisano Ponad rok temu
TVN - to dno, ich programy tym bardziej... A na widownię zawsze biorą jakichś debili (byle jak najmniej znających dany temat). "Najlepszy" był program o walkach w klatkach - potępiający w czambuł wszystko z tym związane - emitowany parę miesięcy temu. "Już państwo wiecie czemu tego typu walki są zakazane w większości cywilizowanych krajów".
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zainteresowanie Eurosportu walkami MMA
- Ponad rok temu
-
Pytanie do....
- Ponad rok temu
-
Gala Dynamite