Z braku kasy chętnie bym nabył model np. 1S, 2S, 3S, 5S - jak to się ma do jakości np.: Herbertza?
Pozdrawiam

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nie leniwiec (nie w tej kwestiiLeniwce :twisted:
 ), po prostu nie udało mi się znaleźć. Wpisując Kopromed (małymi, dużymi literami - różne kombinacje) w wyszukiwarkę Budo, nic ciekawego mi nie pokazało, a nie wróciłem się aż tak daleko do tematu który podałeś (lipiec 2002).
 ), po prostu nie udało mi się znaleźć. Wpisując Kopromed (małymi, dużymi literami - różne kombinacje) w wyszukiwarkę Budo, nic ciekawego mi nie pokazało, a nie wróciłem się aż tak daleko do tematu który podałeś (lipiec 2002). 

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 ... Mam do niego sentyment, naprawdę nigdy mnie nie zawiódł.
  ... Mam do niego sentyment, naprawdę nigdy mnie nie zawiódł.Napisano Ponad rok temu
 ... Tylko zapalonym użytkownikiem... I wtryniam swoje trzy grosze w dobrej wierze, czekając na wypowiedzi wielkich...
  ... Tylko zapalonym użytkownikiem... I wtryniam swoje trzy grosze w dobrej wierze, czekając na wypowiedzi wielkich...Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw kopromed robi replikę sztyletu FS - gdzieś widziałem zdjęcia tego sztyletu produkcji Al Mar, ale nigdzie w sieci nie mogłem ich znaleść. nie wiecie kto jeszcze robi FS-y?

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

Guest_budo_HUB_* - Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu