a co z dopingiem w waszych klubach??
Napisano Ponad rok temu
Słyszałęm ze na MP seniorów była komisja antydopingowa i kilku zawodników nie wystartowało, czy ktos coś wie o tym
Napisano Ponad rok temu
W TKD , tak jak i w innych SW napewno znajda sie kluby , ktorych czlonkowie biora rozne wspomagacze. Tego sie nie da uniknac , ludziom spieszy sie , latwy dostep do roznego rodzaju anabolikow itp
jeszcze to poteguje wsrod mlodziezy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
suplementacja soli mineralnych od suplementacji np EPO różni sie zasadniczo, a jedno i drugie występuje w naszym organizmie, zależy jakich ilości i jakich związków dotyczy ta suplementacja, nie uważasz Moro??nie zagalopujcie sie... u sportowcow wyczynowych suplementacja jest czms naturalnym, i trzeba ja odroznic od dopingu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jasne że doping jest możliwy w TKD. Ekipa z Koszlina jechała na dopingu. Sommerfeldowi dym z uszu prawie leciał :-) ))
To chyba na MP w Lublinie lat temu trochę Sommerfeld ważący sześćdziesiąt parę kilo wystartował w open i walczył z Szymanowskim, nie?
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
nie, no aż takim konserwatystą to ja nie jestemzgadzam sie z Moro... nie mozna popadac ze skrajnosci w skrajnosc... nie moze dochodzic do sytuacji w ktorej ktos bierze l-karnityke a z boku krzycza zeby sie nie 'dopingowal' albo zeby 'nie bral tych sterydow'(i to calkiem powanie)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesli chodzi o tkd to wydaje mi sie ze nie jest to typowy sport podatny na doping
Huh... ja slyszalem o dopingu dla (uwaga! uwaga!) GRACZY KOMPUTEROWYCH (Słyszalem od kolegi, który profesionalnie gra w Quake'a ). Tak wiec w TKD doping moze pomoc osiagnac lepsze wyniki (Co nie znaczy, ze jestem za taka forma poprawiania swoich wynikow ! Dla mnie to jest oszukiwanie samego siebie. Najwazniejsze to przykladac sie do treningow, o !! )
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dynamiczne kopniecia (pokazówka)
- Ponad rok temu
-
MP seniorow
- Ponad rok temu
-
Jak tam na Karate - czyli mylenie styli