Karate godne polecenia
Napisano Ponad rok temu
POLECAM!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WKKK nie organizuje zawodow... na razie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sam cwicze u niego - naprawde rzeczowy i solidny czlowiek. Bylo troche treningow samoobrony i parteru [ale ja chce wiecej - dlaczego nie ma w Tarnowie bjj??? :evil: ]. Ludzie tez sa naprawde fajni - wspaniala atmosfera. Slowem - polecam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy tego typu zajęcia można juz nazywać shotokan lepiej jakby gościu przekształcił sie na kyokushin i cos podobnego ,gdyz jakoś shotokan nie pasuje!!
Co co nie pasuje? Na ilu treningach shotokanu byłeś, że wyrobiłes sobie utare już wyobrażenie o shotokan jako o stylu niekontaktowym?
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy tego typu zajęcia można juz nazywać shotokan lepiej jakby gościu przekształcił sie na kyokushin i cos podobnego ,gdyz jakoś shotokan nie pasuje!!
A że tak siewtrące. Dlaczego Kyokushin? i od kiedy to Kyokushin przypomina kb czy tb?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WKKK jak przyjezdza to zgarnia nagrody. Chcialbym zauwazyc, ze zwykle to WKKK ma 1 miejsce albo chociaz stoi na podium w klasyfikacji druzynowej, w przeciwienstwie do BKKK....
WKKK nie organizuje zawodow... na razie...
a tak sie tylko zp\apytam z ciekawosci kiedy ostatni raz ktos z WKKK zajał 1 miejsce na Mistrzostwach Polski , Pucharze Polski , czy w oogle stanła na pudle w zawodach tej rangi ??bo z tego co ja iwem , to było to baardzo dawno temu .
a prawda jest to , ze to ludzie z BKKK zawsze zajmuja miejsca na pudle , biora udział w zawodach kazdej rangi i to nie tylko w Polsce i to oni sa powoływani do kadry narodowaj a nie ludki z WKKK... no z wyjatkiem s.Gruby , ale on w kata startuje.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Karate jako środek zarabiania pieniędzy?
- Ponad rok temu
-
KARATE A RELIGIA - Kontrowersyjny temat
- Ponad rok temu
-
CZY KATA SĄ WAŻNE W KARATE?
- Ponad rok temu
-
Szlagowski Karate...to jakies jaja?!?
- Ponad rok temu
-
W jakim stylu są stosowane kopnięcia z wyskoku?
- Ponad rok temu
-
Seidokaikan/Shodokaikan w polsce?
- Ponad rok temu
-
Kyokushin a Kyokushinkai
- Ponad rok temu
-
Honorowe dany w Oyama Karate?
- Ponad rok temu
-
SOke Ryszard Murat .(jego autentycznosc)
- Ponad rok temu
-
Związek Shotokan
- Ponad rok temu