Karate godne polecenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale woilny i nikt mi nie zabrania jeżdzić na seminaria i do tego wiem o wszystkim , a nie jak na Wichrowych trzymani w ciemnocie i z zakazami. 8)Tylko uważaj,bo tam grasuje karateka-człowiek o kilku pasach i obliczach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napewno polecam Ryu Te u Louisa.
Jeśli gosoku to polecam sekcje na kazimierzowskiej, lub na ochocie, tylko na ochocie chyba trochę lżejsze treningi, dla dzieci świetne.
Jeśli ktoż chce kontaktowe to chyba Bielański klub KK mogę polecić.
A z innych to polecam Liu Penga i Pak hok, tai chi oraz sanda w jego wykonaniu. Kiedyś na wiśniowej treningi prowadził.
Bardzo sympatycznym człowiekiem i fajnie prowadzącym treningi równierz z elementami Judo jest Ewaryst Myszewski ale to TKD. Więc dla każdego coś miłego :-)
Napisano Ponad rok temu
dla tych co lubia cos innego shidokan prowadzony przez sensei M.Ligiżyńskiego i sensei P.Jończego obaj 1 dan obaj utytyłowani zawodnicy opyama karate od roku trenujacy shidokan z licznymi sukcesami rowniez swoich podopiecznych.
Napisano Ponad rok temu
Ogulnie duzo walki, bardzo duzo tarczowania (minimum kata i kihonu)
Dobre stos. z klubem judo (ich trener obecnie uczy nas w niedziele parteru i kilkukrotnie zapraszal nas na wtorkowe sparingi u nich w klubie).
Przez pewien czas (rok) dodatkowo cwiczylismy techniki bokserwerskie na lapkach.
Mozliwosc dorobienia sobie kluczy do 2 salki cwiczeniowej z siłownia gdzie oprucz pakowania czasami umawiamy sie na dodatkowe sparingi w parterze lub rekawicach.
Minus czasami zbyt czesto na rozgrzewke jest koszykówka (w sumie mozna zespolowo parter pocwiczyc).
Klub sie ciągle rozwija i ma wielu młodych zawodników.
Wszystko przed nami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
p.s. karateka 2 ty trenujesz oyama karate?jak tak to u kogo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak na poważnie-karateka2-coś mało przekonywujące są te Twoje argumenty...Ja też sobie mogę wpisać "Tsunami jest super,a soke Murat to fajny gość i zna ninjitsu"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jesteśmy EXTRA i wsio !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hmmm, co by tu powiedzieć.
Napewno polecam Ryu Te u Louisa.
Jeśli gosoku to polecam sekcje na kazimierzowskiej, lub na ochocie, tylko na ochocie chyba trochę lżejsze treningi, dla dzieci świetne.
Jeśli ktoż chce kontaktowe to chyba Bielański klub KK mogę polecić.
A z innych to polecam Liu Penga i Pak hok, tai chi oraz sanda w jego wykonaniu. Kiedyś na wiśniowej treningi prowadził.
Bardzo sympatycznym człowiekiem i fajnie prowadzącym treningi równierz z elementami Judo jest Ewaryst Myszewski ale to TKD. Więc dla każdego coś miłego :-)
W którymś poście na formum, w tej chwili go znaleść nie moge, napisałem źle o shihannie Piotrkowiczu i o jego treningach. Nie miałem tego zamiaru.
Chciałem napisać o sekcji na Saskiej kępie na której wtedy oprócz shihana treningi prowadził jeszcze jeden człowiek, i o jego treningi mi chodziło. Treningi piotrkowicza zawsze lubiłem. I ci którzy odeszli z karate a z którymi rozmawiałem też tak uważaja. treningi były twarde i prowadzone pomysłowo. W poście który cytuję zamiast sekcji ochota powinna być sekcja saska kępa.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Karate jako środek zarabiania pieniędzy?
- Ponad rok temu
-
KARATE A RELIGIA - Kontrowersyjny temat
- Ponad rok temu
-
CZY KATA SĄ WAŻNE W KARATE?
- Ponad rok temu
-
Szlagowski Karate...to jakies jaja?!?
- Ponad rok temu
-
W jakim stylu są stosowane kopnięcia z wyskoku?
- Ponad rok temu
-
Seidokaikan/Shodokaikan w polsce?
- Ponad rok temu
-
Kyokushin a Kyokushinkai
- Ponad rok temu
-
Honorowe dany w Oyama Karate?
- Ponad rok temu
-
SOke Ryszard Murat .(jego autentycznosc)
- Ponad rok temu
-
Związek Shotokan
- Ponad rok temu