Pola mokotowskie
Napisano Ponad rok temu
Pogoda sie zrobila w sam raz.. dolączy ktos wieczorkiem ?
Napisano Ponad rok temu
 :wink:
   :wink:

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aiki - wrzuc na luzjak nie wiesz to po co ruch na necie robisz? to jest zaproszenie mozna przyjsc albo nie. a obśmiewanie tego.. nie wiem czy to najlepszy pomysl
 Jesli każdy żart zaczniesz traktowac jako obśmiewanie to będzie kłopot - niestety przede wszystkim dla ciebie. Więcej zdrowego dystansu: do siebie, do innych i do świata  w ogóle
  Jesli każdy żart zaczniesz traktowac jako obśmiewanie to będzie kłopot - niestety przede wszystkim dla ciebie. Więcej zdrowego dystansu: do siebie, do innych i do świata  w ogóle   Tak będzie zdrowiej  :wink:
  Tak będzie zdrowiej  :wink:

Napisano Ponad rok temu
Tak będzie zdrowiej :wink:
Widze Labedz ze stales sie wegetarianinem 8)
Napisano Ponad rok temu
Wegetarianinem??Tak będzie zdrowiej :wink:
Widze Labedz ze stales sie wegetarianinem 8)
 -skądże.
   -skądże.   Ale przyjeżdzaj śmiało. Takiego Łykowatego bizona jak ty Szczepciu nawet tak zatwardziały mięsożerca jak ja nie ruszy
  Ale przyjeżdzaj śmiało. Takiego Łykowatego bizona jak ty Szczepciu nawet tak zatwardziały mięsożerca jak ja nie ruszy   

Napisano Ponad rok temu
pogadac to mozna na PW lub ircu
Napisano Ponad rok temu
![:]](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/splash.gif) 

Napisano Ponad rok temu
Aiki , ja nadal czekam na Twoją odpowiedż w temacie " Nieautoryz......"prosze o pisanie na temat
pogadac to mozna na PW lub ircu
Tu się pojawiłes a tam nadal cisza . Napisz tam na temat .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Staż z Gianpierro Savegnago Staż z Gianpierro Savegnago- Ponad rok temu 
- 
			 aiki-age i aiki-sage aiki-age i aiki-sage- Ponad rok temu 
- 
			 Staz majowy 2003 z Tamura i Yamada sensei Staz majowy 2003 z Tamura i Yamada sensei- Ponad rok temu 
- 
			 Staż z Shihanem Andre Cognardem w Warszawie Staż z Shihanem Andre Cognardem w Warszawie- Ponad rok temu 
- 
			 SHUDOKAN, YOSHINKAN, AIKIKAI SHUDOKAN, YOSHINKAN, AIKIKAI- Ponad rok temu 
- 
			 Yohoku Demonstration by Morihei Ueshiba Yohoku Demonstration by Morihei Ueshiba- Ponad rok temu 
- 
			 zajecia z dziecmi zajecia z dziecmi- Ponad rok temu 
- 
			 Jak cwiczyc z bardziej zaawansowanymi od siebie? Jak cwiczyc z bardziej zaawansowanymi od siebie?- Ponad rok temu 
- 
			 Kwietniowy Paryż i staż z Tissier Kwietniowy Paryż i staż z Tissier- Ponad rok temu 
- 
			 Seminarium z Sensei Y.Yamadą ODWOŁANE !!! Seminarium z Sensei Y.Yamadą ODWOŁANE !!!- Ponad rok temu