odpadam!!!
Napisano Ponad rok temu
Trochę mi smutno, nie zamierzam rezygnować z treningu jiu-jitsu, dlatego jestem chętny na wszelkie obozy i staże. Pytanie do Was, czy ktoś zna jakąś fajną sekcję jiu-jitsu w Szczecinie gdzie można poćwiczyć i się czegoś nauczyć - bjj odpada bo za drogie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najśmieszniejsze w tym jest to, że za parę dni pojawi się artykuł na temat Hakko Ryu w Tatami, który sam napisałem. :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bjj u Mariusza Linke kosztuje 100, jeśli to jest za drogo, to przyjdź, potrenuj, porozmawiaj z Mariuszem o jakiś zniżkach...Mariusz jest naprawdę bardzo w porządku i jako trener i jako człowiek.
wiem że mógłbym pogadać o zniżkach ale z doświadczenia wiem że to się mści, jeżeli trener sam nie zaproponuje czegoś takiego to należy płacić tyle ile płaci reszta - nie mówię tu o takich przypadkach, że np. chodzisz na trening raz w tygodniu bo masz taką pracę itp../
Po za tym nie jestem aż tak przekonany do bjj by to ćwiczyć za 100 zł.
Napisano Ponad rok temu
Twój wybór, ja tam jestem przekonany, a zwlaszcza do osoby Mariusza 8) tarzanie się po ziemi dodaje moim masochistycznym praktykom ducha radości i spełnieniaPo za tym nie jestem aż tak przekonany do bjj by to ćwiczyć za 100 zł.
Napisano Ponad rok temu
za parę dni pojawi się artykuł na temat Hakko Ryu w Tatami, który sam napisałem. :-)
kiedy ukaże się nowy numer ??
:-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W 1987 razem na kursie bylismy. Z tego co wiem to na poczatku lat 90 wyjezdzal za granice i kontakt sie urwal.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Keisatsu-Jitsu
- Ponad rok temu
-
aiki-jujutsu w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Pytanie o turniej Vale Tudo w Polsce
- Ponad rok temu
-
Tradycyjne systemy NIHON JUJUTSU...historia i geneza
- Ponad rok temu
-
MP SPORT JIUJUTSU: Cztery złota Jaworznian -"P.S."
- Ponad rok temu
-
system Kito ryu jujutsu
- Ponad rok temu
-
Która szkoła Jiu Jitsu w Wawie??
- Ponad rok temu
-
Gratulacje dla Grzegorza ( nominacja na 7 dan )
- Ponad rok temu
-
II Otwarte mistrzostwa Polski Kempo Tai Jutsu
- Ponad rok temu
-
Kempo Tai Jutsu
- Ponad rok temu