potrzebuje adres dobregi i sprawdzonego SKLEPU INTERNETOWEGO który polecacie... i żeby był dobrze zaopatrzony w noze nie tam jakies [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] chodzi mi o noze składane [na zasadzie sprezynowych]
   potrzebuje adres dobregi i sprawdzonego SKLEPU INTERNETOWEGO który polecacie... i żeby był dobrze zaopatrzony w noze nie tam jakies [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] chodzi mi o noze składane [na zasadzie sprezynowych]

Sklep z nożami
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

2 odpowiedzi w tym temacie

Napisano Ponad rok temu
Sklep z nożami

oczwiscie nie chodzi mi o noże do kuchni...bo te se kupie w TVMarket   potrzebuje adres dobregi i sprawdzonego SKLEPU INTERNETOWEGO który polecacie... i żeby był dobrze zaopatrzony w noze nie tam jakies [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] chodzi mi o noze składane [na zasadzie sprezynowych]

Napisano Ponad rok temu
Re: Sklep z nożami

chyba pomyliles dzialy
wiesz jest na Budo takie podforum : NOZ - Magia stali 

nielepiej byloby sie tam spytac ?
W kazdym razie (jakby ci odpowiedz Coguara nic niepowiedziala) to :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - Sklepik Pitera
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - Sklepik War'a

wiesz jest na Budo takie podforum : NOZ - Magia stali

nielepiej byloby sie tam spytac ?
W kazdym razie (jakby ci odpowiedz Coguara nic niepowiedziala) to :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - Sklepik Pitera
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - Sklepik War'a
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Szukam info o sztukach walki/stylach z długim kijem ok.150cm Szukam info o sztukach walki/stylach z długim kijem ok.150cm- Ponad rok temu 
- 
			 teleskop teleskop- Ponad rok temu 
- 
			 kije samobije kije samobije- Ponad rok temu 
- 
			 A co na to rodzice ?! A co na to rodzice ?!- Ponad rok temu 
- 
			 Wu-Gong - z czym to się je? Wu-Gong - z czym to się je?- Ponad rok temu 
- 
			 Shooting Range Shooting Range- Ponad rok temu 
- 
			 Jak często bywać na strzelnicy? Jak często bywać na strzelnicy?- Ponad rok temu 
- 
			 Do łuczników Do łuczników- Ponad rok temu 
- 
			 JODO. JODO.- Ponad rok temu 
- 
			 Gdzie moge kupic kije (palki) takie jak np w kalaki Gdzie moge kupic kije (palki) takie jak np w kalaki- Ponad rok temu