wzrost a waga
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
best regards
Napisano Ponad rok temu
czy ze wzrostem 179 cm mozna skutecznie walczyc w 81? ...
ja tam nie widzę żadnych przeciwskazań
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobry tekst, trenuje BJJ a przeciwnik o posturze "kulki" to dla mnie tragedia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chyba coś Ci się pmyliło! Spójrz na polską reprezentację (idąc kolejno kategoriami) czy Kłys, Adamiec, Wiłkomirski lub Karwacki górują wzrostowo w swoich kategoriach? -Nie wydaje mie się...czy ze wzrostem 179 cm mozna skutecznie walczyc w 81? ostatnio zauwazylem ze wiekszosc najlepszych gosci nalezy do grupy zawodnikow gorujacych nad swymi kolegami z tej samej kategorii wagowej.
Napisano Ponad rok temu
Chyba coś Ci się pmyliło! Spójrz na polską reprezentację (idąc kolejno kategoriami) czy Kłys, Adamiec, Wiłkomirski lub Karwacki górują wzrostowo w swoich kategoriach? -Nie wydaje mie się...czy ze wzrostem 179 cm mozna skutecznie walczyc w 81? ostatnio zauwazylem ze wiekszosc najlepszych gosci nalezy do grupy zawodnikow gorujacych nad swymi kolegami z tej samej kategorii wagowej.
A jeśli zejść troszkę, troszkę poniżej polskiej reprezentacji (naprawdę tylko troszeczkę :wink: ) - jest Kręciel no w sumie też nie jest za wysoki :wink:
Napisano Ponad rok temu
Wzrost nie odgrywa tak dużej roli, jak np. charakter!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To naprawdę bardzo smutne 8)miałem okazję kulkać się z zawodnikami wyższymi i niższymi i ci ni wysokiego wzrostu przy tej samej masie byli straszliwi :twisted: i robili ze mną co chcieli
Napisano Ponad rok temu
Do dzisiaj jak sparuję czasem z judokami lub bjj to parter rulezz z tym tylko, że daję się bjjowcom łapać na dźwignie w stawie łokciowym i się doigrałem kontuzja już z 3 miechy;(((... musze nauczyć sie walczyć z rączakmi przy ciele
ale ja czysty amator jestem...
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Macaco już jest!!!
- Ponad rok temu
-
'The Gracie Way' - nowa książka
- Ponad rok temu
-