Noz praktyczny
Napisano Ponad rok temu
pomozcie mi wybrac noz praktyczny. taka dosc specyficzna kombinacje:
- ceny - do 200 PLN, mam swiadomosc ze nie zawalcze tutaj z jakis rewacyjna stala czy tytanem
- folder - bywa ze przemieszczam sie po swiecie wiec wole uniknac dyskusji na temat wielkosci tego narzedzia (austria, kazachstan, szwajcaria - to znane mi ze sluchu przypadki rekwizycji zbyt duzych o stalym ostrzu)
- noz roboczy (field & camp) - od wypatrozenia ryby do obrania ananasa . poprzez zwykle prace obozowe
- noz do walki - najmnie j istotny element tej ukladanki ale , coz jak zdazy sie niechciana oklicznosc nie powinnem mie zawiesc
(dygresja - troszke w tym sie nie miesci np. opisywany przez Pitera Greg Companion ale jest sliczny ) Przygladalem sie m.in nozem CRK (np. M16). Jakie ostrza brac jeszce pod uwage ??
Napisano Ponad rok temu
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oni mają tak sprytne przepisy, że nawet nie wolno przywieźć niektórych "Swiss Army Knife", które za to można spokojnie u nich kupić. Dbałość o rynek 8) I nawet nie musi być otwierany jedną reką, chyba dlugość ostrza decyduje.W Szwajcarii z tego co wiem, niedozwolone jest noszenie "noza otwieranego jedna reka, o dlugosci ostrza powyzej 2.5" ".
Wojtek
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
SOCFK czy warto?
- Ponad rok temu
-
Busse i Mad Dog
- Ponad rok temu
-