Michalczewski chce pobic rekord
Napisano Ponad rok temu
Dariusz Michalczewski wygrał, jak dotąd, wszystkie z 47 pojedynków i ma szansę na pobicie rekordu wszech czasów Rocky'ego Marciano. Legendarny bokser w latach 1947-1955 stoczył 49 walk odnosząc komplet zwycięstw. "Tygrysowi" do poprawienia osiągnięcia Marciano brakuje zatem trzech wygranych.
W sobotni wieczór znakomitą serię Michalczewskiego postara się przerwać Derrick Harmon. "Passa sukcesów 'Tygrysa' właśnie się skończyła" - stwierdził Amerykanin. - "Sześć rund - tyle daję Michalczewskiemu!".
Polski bokser twierdzi, że jest do sobotniej walki znakomicie przygotowany, jednocześnie zaznaczając, że z każdym kolejnym pojedynkiem owe przygotowania kosztują go więcej wysiłku. Ostatnie godziny przed walką Dariusz Michalczewski spędza spokojnie: "Poruszam się i pilnuję wagi" - twierdzi.
.
Napisano Ponad rok temu
Dobrze by bylo zeby dobil do 50 wygranych walk i zakonczyl kariere nie przegrywajac zadnej walki - stalby sie legenda
Napisano Ponad rok temu
To bedzie trudno walka.
Napisano Ponad rok temu
Ale ja i tak wierze, że Tiger da rade
Aha właśnie się dowiedziałem, że dziś na ważeniu okazało się że Harmon waży o 2,5 kilo za dużo i jak nie zrzuci do jutra 8O to walka się odbędzie ale nie będzie to walka o pas mistrzowski!
Napisano Ponad rok temu
Szykujcie sie na zaciekla walke o tutul mistzowski!!
Napisano Ponad rok temu
A niemiecka prasa jakos stawia bardziej na Harmona, co mnie dziwi...
Napisano Ponad rok temu
1:6 za zwycięstwo Harmona
1:1,1 za zwycięstwo Michalczewskiego
Chyba nikt nie zna się tak na sporcie jak bukmacherzy, więc bądźmy dobrej myśli.
Napisano Ponad rok temu
Michalczewski stawia sobie dwa ambitne cele. Po pierwsze: chce wygrać 50 pojedynków - czyli poprawić rekord legendarnego Rocky'ego Marciano - co, przy okazji, oznaczałoby 25-krotną obronę pasa mistrza świata. Po drugie: nadal marzy o potyczce z Royem Jonesem Juniorem, który niedawno został mistrzem świata wagi ciężkiej WBA - o to będzie bardzo trudno, ale "Tygrys" powiedział, że w pogoni za słynnym Amerykaninem jest gotów nawet przenieść się do najwyższej kategorii wagowej...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
NIE MA LEPSZEGO OD DARKA MICHALCZEWSKIEGO 8)
Napisano Ponad rok temu
W sobotę w Hamburgu Dariusz Michalczewski będzie walczył z Amerykaninem Derrickiem Harmonem. Dla polskiego boksera będzie to 48. walka na zawodowym ringu i 23. w obronie pasa mistrzowskiego organizacji WBO w wadze półciężkiej - czytamy w "Tempie".
.
.
GALA wlasnie sie zaczyna.
Lewym uchem uslyszalem w TV ze przeciwnik TIGERA walczyl w UFC.
Przeslyszalem sie??
Napisano Ponad rok temu
Przeslyszalem sie??
Nie słyszałem, ale nie sądze żeby walczył w UFC - nie ma go w spisie zawodników którzy walczyli w UFC.
Napisano Ponad rok temu
9 runda, KO i wszytko jasne
piekna walka,.
od czwartej rundy nie mialem juz watpliwosci.
Napisano Ponad rok temu
Murzyn chcial szybko znokautowac Dariusza, bardzo senergicznie sie poruszal, schodzil na dol, by trafiac Tygrysa podbrodkowym, ale to byl jego blad.
Dariusz czesto walczy w ten sposob, ze "przeczekuje" piersze rundy, nie naciera ze wszystkich sil, by oszczedzic ciosy na potem.
Wtedy, gdy juz jego przeciwnik jest wystarczajaco zmeczony, zaczyna go "rozbrajac"
Piekna walka.
Zastanawialam sie na poczatku, co ten Amerykaniec ma na plecach.
Reklama kasyna, porazka!
A moja wypowiedz po jego slowach:
-Pokonam go w 6 rundzie brzmiala:
-Jo, chcesz jeszcze zajarac?
Napisano Ponad rok temu
Piękna walka, ciągle wierzyłem w Darka
No jeszcze 2 walki i mamy pięćdziesiątke na koncie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Joannaz:
wykorzystanie plecow jako przestrzeni reklamowej dla sponsora jest b. popularne w stanach. Czy to porazka ? Ci ludzie zarabiaja na ringu pieniadze. Z tego zyja. Nie ma w tym nic ublizajacego.
Napisano Ponad rok temu
Przeslyszalem sie??
Buehe, zabili go by tam chuchnięciem On miał szczuplejsze nóżki od moich
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Thai Boxing w Szczecinie ??
- Ponad rok temu
-
Rozciąganie
- Ponad rok temu
-
Pasy w kick boxingu
- Ponad rok temu
-
Agnieszka Rylik przegrała :(
- Ponad rok temu
-
KO's HL
- Ponad rok temu
-
Mike Tyson w TVN Siedem - 17.03.2003 !!!
- Ponad rok temu
-
Low Kick??
- Ponad rok temu
-
Krótkie klipy
- Ponad rok temu
-
pytanie o bandaż bokserski
- Ponad rok temu
-
Michalczewski