Adam
Napisano Ponad rok temu
Jest "szefem" polskiej ekipy nalezacej do asocjacji Grupo Magia. Ponoc kiedys byl w Artesach. Slyszalem wieeeeeele smiesznych historyjek, ale nie wiem co jest prawda, nic nie bede sugerowal wiec sami napiszcie jakim jest czlowiekiem I czemu jest postacia tak kontrowersyjna?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jajcarz i typowy fighter w jednym
Jak każdy ma plusy i minusy, niestety konkurencja wspomina tylko o minusach a czasem dodaje coś od siebie
No cóż, po 6 latach chyba moge powiedzieć że go znam i jest dla mnie autorytetem.
Instrutor Sem Memoria, dla większości Grupo Magia poprostu Adam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze jakies szczegoly?Batizado przeprowadzane po ciemku, drewniane zaostrzone kołki i "FIGHT!"
Napisano Ponad rok temu
Hehe, te "karetyczne" treningi o ktorych slyszalem to ponoc samobojstwo bylo Batizado przeprowadzane po ciemku, drewniane zaostrzone kołki i "FIGHT!" Albo jak nastawiał sobie nos długopisem, hehe Ciekaw jestem czy to wszystko prawda
buhahahahaha, pierwsze słysze.
to chyba nie stało sie w ciągu ostatnich 6 lat...
A karate trenował przed capoeira przez 12 lat. Był wicemistrzem polski w Kjokuszin
Napisano Ponad rok temu
Ktoś na IRCu kiedyś opowiadał, że Adam kazał na batizado przynieść zaostrzone drewniane kołki. Na samym batizado dał tylko sygnał do walki i zgasił światło, gdy je zapalił jego oczom ukazała się gromadka zakrwawionych alunos
No ale skoro nie prawda... Przynajmniej śmieszna nędzna plotka
Napisano Ponad rok temu
wyrypista historyjka, tego jeszcze nie słyszałem.
oczywiście to nie prawda, ale dobrze wiedzieć jakie plotki krążą po Artes das Gerais, bo można sie pośmiać z głupoty niektórych... nie obrażając nikogo kto nie rozsiewa takich głupot...
Napisano Ponad rok temu
Nie pisałem że wiem o tym od kogoś z AdG Notabene to wiem to od kogoś kto był w GM
Napisano Ponad rok temu
a ty do nich nie ?! to wynika chociażby z tej ploty w którą wierzysz i którą powtarzasz na forach zamiast spytać się kogoś wiarygodnego np lobato bo koles który ci to powiedział to dopiero musi być farmazoniarzHmm... Lobato widze jest uprzedzony do nas, i to wyraźnie...
pozdro
Napisano Ponad rok temu
ja też pierwsze słysze o tym batizado ze zgaszonym swiatlem i kolkami
a ty do nich nie ?! to wynika chociażby z tej ploty w którą wierzysz i którą powtarzasz na forach zamiast spytać się kogoś wiarygodnego np lobato bo koles który ci to powiedział to dopiero musi być farmazoniarzHmm... Lobato widze jest uprzedzony do nas, i to wyraźnie...
pozdro
Czy ktos powiedzial, ze wierze? Gdybym wierzył to nie spytałbym Was o potwierdzenie... I czy napisalem gdzies cos o GM? Pytam tylko o osobę samego Adama... Wiec skupmy sie na nim, a nie na moim podejscu do GM. A jesli to prosze prywatna wiadomosc, bo to nie ten topic.
Napisano Ponad rok temu
Stwierdzam jednak że słuchanie tych bzdur gówno daje a tylko mnie denerwuje.
O moich uprzedzeniach sie nie będe tu wypowiadał, ale jeśli do kogoś takowe mam to właśnie przez to że rozsiewa nieprawdziwe plotki, nie mam nikogo teraz konkretnie na myśli ani żadnej grupy.
Więc POKÓJ, ale nie drażnić wściekłego psa...
Napisano Ponad rok temu
No to zamiast potwierdzac "moje" wiadomosci, napiszcie cos sami konkretnego...
Napisano Ponad rok temu
Wiecie co ja slyszalem ?
Slyszalem ze Adam jest lysy gruby i kuleje na jedna noge
I tez slyszalem ze Mestre Nem ma dziury a Abadas i potrafi pierdnieciem dzwi wywazac
I jeszcze ze Coma zapuscil dredy i od pol roku chodzi tylko na rekach
Wiecie co... powtarzam sie ale normalnie nie moge sie opanowac... KOLEJNE PIERDY W OLEJU
Napisano Ponad rok temu
Jaki wogóle jest sens obgadywać kogoś?
Jeśli macie jakieś kompleksy, zazdrościcie czegoś Adamowi Fabie to to nie jest dobre miejsce na jechanie po nim.
Jaki bowiem inny sens ma ten topic? Niby dowiedzieć się, które historie są prawdziwe, a które nie. Jednak wiadomo, że ludzie którzy szanują Adama Fabę, by czegoś takiego nie pisali.
Jestem za zamknięciem tego topicu, tak samo głupiego, jak ten o Mestre Nem.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
IV Festiwal Kultury Afro-Brazylijskiej
- Ponad rok temu
-
Szukam mp3
- Ponad rok temu
-
Czy powstanie sekcja w Białymstoku? Pomóżmy im.
- Ponad rok temu
-
2 Otwarta lekcja Capoeira we Wroclawiu
- Ponad rok temu
-
Mistrz Zenon
- Ponad rok temu
-
Co znaczy twoje Apelido?Czy wiesz?
- Ponad rok temu
-
Wpadki i wypadki