Zawody w Oyama Karate - zasady
Napisano Ponad rok temu
Tak na serio-człowieku,jeżeli swoje chamskie teksty uważasz za żarty,wklej odpowiednią ikonkę.
Poza tym pisząc takie brednie o komunie pogrążasz się w jeszcze większym absurdzie,niż ten,który w tymże systemie panował
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Karateka1, pilnuj się człowieku, nie siedzisz w knajpie ze swoimi kumplami.A co ty możesz wiedzieć o kumunie w twoim wieku chyba,że od dziadka ze zbowidu co?
Napisano Ponad rok temu
Drogi kolego to ,że jesteś moderatorem nie upoważnia Cie do obraqżania teraz mnie ok.Karateka1, pilnuj się człowieku, nie siedzisz w knajpie ze swoimi kumplami.A co ty możesz wiedzieć o kumunie w twoim wieku chyba,że od dziadka ze zbowidu co?
gdyz po pierwsze nie przesiaduje w knajpach ,gdyz tego typu lokale w przeciwnieństwie chyba do Ciebie są mi obce , a po drugie to nie przepadam za alkoholem ,który tam sie chyba spożywa.
Jeżeli już musze kiedy zapraszam zonę to udajemu sie do porządnej restuarcji -hej
Napisano Ponad rok temu
Poczytaj swoje teksty, zanim zaczniesz mieć do kogoś pretensje, OK?Drogi kolego to ,że jesteś moderatorem nie upoważnia Cie do obraqżania teraz mnie ok.
gdyz po pierwsze nie przesiaduje w knajpach ,gdyz tego typu lokale w przeciwnieństwie chyba do Ciebie są mi obce , a po drugie to nie przepadam za alkoholem ,który tam sie chyba spożywa.
Jeżeli już musze kiedy zapraszam zonę to udajemu sie do porządnej restuarcji -hej
I daj wreszcie spokój ze złośliwymi tekstami obrażającymi innych użytkowników.
Napisano Ponad rok temu
Zresztą widzę,że każda dyskusja,do której się włączasz,kończy się jatką i obrzucaniem ludzi błotem z Tobą w roli głównej!
Jeżeli Ty,przyszły instruktor od sensei Kowalczyka reprezentujesz taką "szlachetną" i zgodną z kodeksem dojo postawę,to należy tylko współczuć Twoim przyszłym uczniom.
Napisano Ponad rok temu
Zrobione?
To juz wiecie dlaczego zamykam ten temat.
(choc wlasciwie nie ma sie z czego smiac, Panowie)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jakie sa zasady sedziowania w zawodach stylu Shotokan?????
- Ponad rok temu
-
Co i gdzie?
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Wa-wie mogę trenować Kempo???
- Ponad rok temu
-
Gdzie Goju-ryu we Wrocku?
- Ponad rok temu
-
Użytecznośc kolan i łokci