odpowiedzi na temat lub nie
Napisano Ponad rok temu
Okazalo sie ze niestety nie potrfimy trzymac sie tematu, nie potrafimy pisac tego co oczekiwaliby inni uzytkownicy forum o mniejszym doswiadczeniu, potrafimy jedynie czepiac sie innych i to bez sensu
To znaczy przepraszam - okazalo sie ze nie potrafi tego Garry.
Moze za chwile ktos do niego dolaczy...
moze jednak nie i da sie porozmawiac...
Czego sobie i innym zycze
Napisano Ponad rok temu
BTW, jak na mój gust, to forum wykazuje oznaki tzw. przesycenia - proponuję wziąć się bardziej za treningi, a może przyniosą one jakieś ciekawe myśli do dyskusji.
Napisano Ponad rok temu
Slaszysz, juz mi wali od tego ciaglego cwiczenia...
ilez mozna ....
pogadac bym chcial
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja sie nie nabzdyczam, ale poprostu pojac nie moge dlaczego taki ktos jak Garry zachowuje sie nagle w taki sposob...
Slaszysz, juz mi wali od tego ciaglego cwiczenia...
ilez mozna ....
pogadac bym chcial
JAk juz pisamłęm smail nie mam nic do ciebie. Dyskusja juz od dawna schodziła na psy. Stracilismy wielu konkretnych ludzi (chociazby MarylinM) ostatnimi czasu z tego powodu. Ale dyskusja na temet typu klapki - nosimy, czy nie, niewiele pomoze. Nie mówie ze to źle że powstajątakie tematy, bo mogą się w nich wypowiadać osoby początkujące. Ale intencja takich pytań powinna wychodzic od nich. Zreszta jak widać proste pytania, proste odpowiedzi. Długo nie trzeba czekac aby zaraz jakas wyga podała encyklopedycznie wyjasnienie i koniec dyskusji - nie ma temata...
Od siebie tylko dodam ze wróciłem na treningi, i jak bede miał jakieś ciekawe w związku z tym pytania nie omieszkam ich na forum przytoczyc.
A tymczasem zycze wszystkim opamiętania lepiej mniej a konkretnie, niz dużo o niczym.
Napisano Ponad rok temu
lepiej mniej a konkretnie, niz dużo o niczym.
uznam ze tego nie widze
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kata z jo
- Ponad rok temu
-
rownowaga..
- Ponad rok temu
-
timing
- Ponad rok temu
-
tanto
- Ponad rok temu
-
jo
- Ponad rok temu
-
bokken
- Ponad rok temu
-
slabe strony facetow
- Ponad rok temu
-
cos nowego...
- Ponad rok temu
-
Relacja ze Stażu EFE w Siedlcach (08-09.03.2003)
- Ponad rok temu
-
Pytanie do senseiow.
- Ponad rok temu