po co cwiczy sie jo?
jaki jest cel tych cwiczen?
No i jesli mozna to tez z sensem prosze (

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nop garry - masz dwa wyjscia.. albo podniesc poziom dyskusji swoja wypowiedzia albo go obnizyc.. wybrales to drugie..
jeszcze kilak takich postow to wsadze na igonora obok np. Astor . Lubisz chyba to towarzystwo ;-))
Napisano Ponad rok temu
wiec postaraj sie moze ambitnie odpowiedziec, tak ambitnie jak pozwal ci twoj stopien, jesli ma on jakies znaczenie w tej dyskusji.
Jesli oczywiscie Pan Garry wie eszystko, to moze tylko sie przygladac tej dyskusji, lub tez moze udzielic sensownej odpowiedzi dla ok 2000 uzytkownikow tego vortalu, z ktorych wiekszosc nie ma ani shodana ani innego dana czy kyu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Czepiam sie twego stopnia bo co jak co, ale shodan powinien sobie stawiać znacznie bardziej zaawansowane pytania. I nie łudź sie ze nasze wypociny czyta 2000 osób.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to zamiast sie czepiac poprostu cos napisz na temat, bo puki co dalej brniesz poza tematem
jakie pytania stawiam sobie, to nie twoj niestety zakichany garry interes, tylko moja sprawa i nie ludz sie ze z pytaniami do siebie uzewnetrzniam sie na forum - nie potrzebuje tu porady ani psychoanalizy - pytania byly proste (i dla takiego mistrza jak ty pewnie banalne) dlatego ze wiekszosc uzytkownikow forum to poczatkijacy, ich powinny nurtowavc takie wlasnie pytania i odpowiedzi na nie
jesli wiec masz cos im MISTRZU do przekazania to mow, jesli nie to nie
zajmuj miejsca i czasu na czytanie Twoich wypowiedzi w konkretnym
temacie - masz dosc duzo innych w ktorych mozesz popisac sie sowoja elokwencja wypowiedzi bez koniecznosci mowienia na jakis temat.
jednakze dziwi mnie Twoja postawa - jakies zmiany nastapily?
byles wczesniej sensownym calkiem forumowiczem
a teraz co?
Aha ludzie jestescie tu?
to piszcie, bo garry dekadent nie wierzy ze jestescie!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe,wszyscy tu sobie pozwalaja ta takie pitolenie,ale masz racje to nawet dla mnie jest nudne
![]()
mam nadzieje,ze pisze czasem cos sensownego wg Ciebie,fakt daje sie wciagac w osobiste dygresje,ale mam zamiar z tym skonczyc![]()
Napisano Ponad rok temu
Garry ja nie zaczynam "wycieczek" poprostu sugerujesz ze te tematy to banaly - oki jak narazie poza mna (i troche aiki dodal) nit nie napisal nic od siebie na temat, a ty zwlaszcza.
a skoro sugerujesz ze to banal i nie chce cie sie nawet pisac na ten temat, to znaczy ze wiesz tak duzo, a przynajmniej wiecej ode mnie...
Jakl wiec mam cie tytulowac MISTRZ jest chyab w tym momencie na miejscu no nie?
jesli nie pasuje ci garry niski poziom zapytania, to wznies go wyzej powiedz co wiesz a nastepnie rozwin, wzbogac...
ty tylko jedziesz po mnie...
Napisano Ponad rok temu
po co cwiczy sie jo?
jaki jest cel tych cwiczen?
No i jesli mozna to tez z sensem prosze ()
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu