slabe strony facetow
Napisano Ponad rok temu
to moze juz sie specjalizowac w tej formie walki, co? heheheehehehe
Napisano Ponad rok temu
widze ze masz w tym sporo doswiadczenia :wink:- bez słowa wyniesie....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dostalem pare razy w jajka w czasie walki realnej i ani razu nie zgielo mnie w pol i nie blagalem o litosc tylko jeszcze bardziej mnie to wkur... .
Poza walka to faceci maja duzo slabych stron : siadaja po pijaku za kierownica, pija, pala, ogladaja sie za dziewczynami idac ze swoja kobieta ( moje zawsze mnie za to besztaja ) i duzo innych - rownie wielkich.
Co do walki z dziewczyna to mi sie zdazylo na treningu 3 razy.
1'wszy z taka blondyneczka co garde miala nawys. barkow i klepala mnie a ja sie tylko zaslanialem bo balem sie uderzyc takie malenstwo.
2'gi to mielismy "zabawowy" sparing bez rekawic, a ja trafilem na laske. ktora zaczela do nas chodzic z karate i lala mnie po twarzy dosc mocno nie trzymajac gardy szla do przody myslac ze nikt jej nie uderzy , wiec jak mnie uderzyla w oko - troche podbila - to przestalem sie podklada i dostawala "sciagajace na parkiet" plaskacze ( takie sierpy z gory troche przeciagalem zeby ladowala na ziemi ). I cud!!! Przestala sie przypalac.
3'ci raz to myszka na obozie nie chciala ze mna sparowac bo "jaki ty jestes wielki", "aaaaa!" itd :wink:
nie lubię tak na okretkę j...ja mają słabe
Ja mam mocny punkt miedzy nogami. :wink:po mojemu faceci maja tylko jedna słabą stronę dolna część ciała pomiędzy nogami
Pozdrawiam wszystkich z mocnymi jajami miedzy nogami.
Szacunek for all.
Napisano Ponad rok temu
Jedyna wyzszosc kobiet w SW nad Facetami to taka, ze Facet nigdy nie bierze przeciwniczki na serio...no ale spróbuj Go zaskoczyc...
Moje zdanie: kobiety ZAWSZE beda DUZO slabsze w walce od Facetów - oczywiscie mowimy o sredniej krajowej.
Polecam lekture: 'Płec mózgu'-nie pomne autora...
Napisano Ponad rok temu
Zawsze wybieram przyjemnosc,ale gabaryty mile widziane,choc niekoniecznie w tym miejscu
Chcesz o tym porozmawiac ? 8)
Z Toba? czemu nie :wink:
Napisano Ponad rok temu
Według terminologii z Ally McBeall to się nazywa „durna pała” 8)Wzwod?
K_P
Coś w tym jest bo jak mówi stare przysłowie pszczół „ Mężczyzna to nieskomplikowane urządzenie obsługiwane za pomocą jednej dzwigni” :?
Napisano Ponad rok temu
Wzwod?
K_P
no tak ,rozumiem ,ze to Wasza Panowie slaba strona? :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Dostalem pare razy w jajka w czasie walki realnej i ani razu nie zgielo mnie w pol i nie blagalem o litosc tylko jeszcze bardziej mnie to wkur... .
.
slabe unerwienie tej czesci ciala?
Napisano Ponad rok temu
Po prostu nie boli az tak zeby nie mozna bylo sie przelamac.
Co do miejsca miedzy nogami to laske tez boli jak sie ja kopnie w naukowo mowiac : wargi sromowe mniejsze i wieksze.
Co jest w aly macnil to nie wiem bo nie ogladam, jest troche przymulone wole cd z ufc/k1 :twisted:
Ale ta dzwignia uruchamia smarowanie w skomplikowanej maszynerii kobiety.
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czyżby zapowiadała się lekcja z anatomii ?
Niedziel , aj ci coś powiem w tajemnicy, ale pssst.
Chodzi o to, że SKARB kobiecy jest ukryty, a jego głębię mogą odkryć jedynie najtwardsi i najbardziej wrażliwi - mhem - PIRACI . :wink:
Gabaryty piratów :wink: jak wynika z mojego doświadczenia nie ułatwiają w penetracji jakże zalesionej i dziewiczej wyspy w poszukiwaniu skarbu.
Oto cała tajemnica : piraci :wink: kryją się znacznie słabiej niż skarby :wink: , których szukają - stąd zdzielić pirata po głowie albo co gorsza - po jajkach przestraszony jest znacznie łatwiej :wink: .
I tu upatrywałbym raczej kobiecej przewagi w tym rejonie ciała ludzkiego.
Nie mówiąc już o tym, że kobiety zwykle - przez wzgląd na swoją słabość - uderzają znienacka i stosują zupełnie niepojęte przez nas , mężczyzn, techniki. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
- niedocenianie przeciwnika (chociaż przy moim 1.82m wzrostu i nieco mniej niż 100kg;P zdaża się to rzadko;)
- brak elastyczności - jeśli już uda sie takiego delikwenta złapać dobrze, dźwignie są szybkie i bolesne;)
u niektórych:
- ruchy a zasadzie kloca. chwyt mocny, ale co z tego, jesli gość jest za wolny lub niedostatecznie zwrotny by złapać;P
- czasami szwankuje wam panowie wyobraźnia. można was łatwo zaskoczyć.
ponadto, chyba zbytnia wiara w mięśnie to powoduje;), chronicie to co wy uważacie za najważniejsze, a zapominacie o innych potrzebnych rzeczach...oczy, krtań itp. itd....
Ale ofkors, powyższe obserwacje dotyczą w większości niższych pasków;)
Jeśli cos jeszce wymysle...
Napisano Ponad rok temu
Niedocenianie przeciwnika?Myślę, że jednak kilka takich wad by sie znalazło;):
- niedocenianie przeciwnika (chociaż przy moim 1.82m wzrostu i nieco mniej niż 100kg;P zdaża się to rzadko;)
- brak elastyczności - jeśli już uda sie takiego delikwenta złapać dobrze, dźwignie są szybkie i bolesne;)
u niektórych:
- ruchy a zasadzie kloca. chwyt mocny, ale co z tego, jesli gość jest za wolny lub niedostatecznie zwrotny by złapać;P
- czasami szwankuje wam panowie wyobraźnia. można was łatwo zaskoczyć.
ponadto, chyba zbytnia wiara w mięśnie to powoduje;), chronicie to co wy uważacie za najważniejsze, a zapominacie o innych potrzebnych rzeczach...oczy, krtań itp. itd....
Ale ofkors, powyższe obserwacje dotyczą w większości niższych pasków;)
Jeśli cos jeszce wymysle...
Nigdy, za duzo razy ja sie przejechalem na tym i ci co mnie nie doceniali tez.
Jak mozna byc nie dosc szybkim by zlapac? Za co? Jak? W walce?
Wyobraznia? Wyobraznia nie jest potrzebna - bardziej liczy sie doswiadczenie i instynkt - a juz w czasie walki nie bede fantazjowal :wink:
Jezu jakie dzwignie? W walce - przeciez to nie mozliwe , chyba, ze w patrerze - judo zapasy bjj . W stujce komus silniejszemu, nawet slabszemu dzwidnie zrobic to cud nad wisla. Dzwignie nie sa szybkie, wchodzenie w tak krutki dystans z kims ciezkim to samobojstwo.
Tego nie rozumiem. Zwracam sie z uprzejma prosba o : jeszcze raz to samo tylko inaczej :-)ponadto, chyba zbytnia wiara w mięśnie to powoduje;), chronicie to co wy uważacie za najważniejsze, a zapominacie o innych potrzebnych rzeczach...oczy, krtań itp. itd....
Pozdrawiam i szacuneczek
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
cos nowego...
- Ponad rok temu
-
Relacja ze Stażu EFE w Siedlcach (08-09.03.2003)
- Ponad rok temu
-
Pytanie do senseiow.
- Ponad rok temu
-
Aikido-Krakow
- Ponad rok temu
-
Trening najwyzszego stopniem ucznia
- Ponad rok temu
-
Staż w Augustowie z Yoshiharu Hosoda Sensei w Kwietniu