Witam wszystkich wspamiałych panów! Czego się boją panowie oni już sami o swoich strachach wiedzą :twisted:
Moze masz ochote podzielic sie ze swoja wiedza?
Napisano Ponad rok temu
Witam wszystkich wspamiałych panów! Czego się boją panowie oni już sami o swoich strachach wiedzą :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
taaa, w aspekcie fizycznym baba nie ma szans, chyba. że ma 180 i 100 kilo.... była taka Diane w San Diego u Chiba Sensei co pemanentnie biła facetów, ale to wyjątek. Mysle sobie, ze jeśli wq czasie sparingów możnaby gadać, marudzić, skarżyć i rzucać tekstami, np:
" a kochasz mnie?"
" a o czym teraz myślisz?"
" fajnie robie, nie?"
to facet nie miałby szans, ale przepiuy póki co są jakie są.....
Napisano Ponad rok temu
pasquda.. nie mozna miec w dupie ortografii. Bo to wykazuje brak szacunku dla samego siebie.
Jak ktos nasadzi ortografow wiece niez jest to do przyjecia to nie czytam takich postow.. vide Uchideshi. ale jego to bardziej podejrzewam o dysleksje..
Napisano Ponad rok temu
nam w dupie ortografie
Napisano Ponad rok temu
nam w dupie ortografie
czy to bardziej wpływa na przyjemność, czy na gabaryty ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to w aikido sa sparringi? 8O
Napisano Ponad rok temu
chodzilo mi konfrontacje kobieta -facet,niekoniecznie w aikido :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem co cwiczysz,
ale trenujesz z samymi facetami?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale uderzyć kobietę w twarz ? Albo założyć duszenie i je przetrzymywać i kalać nieskazitelne piękno kobiecej szyji ?
Napisano Ponad rok temu
ogólne wrażenie, że Mę.., men.., tfu quwa, faceci robią techniki na zasadzie katowskiego topora, kobiety działają z finezją i precyzją gilotyny - generalnie chodzi o to, że jak lekko topór zejdzie to i tak zabije
Napisano Ponad rok temu
Może nie natrafiłem na gilotynkę ale owszem finezja z precyzją poparte specyficzną jakby nieśmiałą energią. Można było polatać także pod kobiecą ręką.
Napisano Ponad rok temu
Zawsze wybieram przyjemnosc,ale gabaryty mile widziane,choc niekoniecznie w tym miejscu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu