Nie jestem może zaawansowanym "udeżaczem" i jakoś nie mogę sobię wyobraźić sparingów z użyciem łokci - pewnie było by tak: :infinity:, a potem limo. A łokieć żeby był skuteczny musi być ćwiczony :twisted:
Pzdr

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 !
  !Napisano Ponad rok temu
A! Pamietaj, ze przy uderzeniu lokciem bark siekowany powinien byc do policzka i wykonany z jednoczesnym skretem ciala.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dotknij dłonią łokcia, wymacaj które miejsca są twarde, a które miękkie. Jest też takie zagłębienie z nerwami... Jak dojdziesz do jakichś wniosków to daj znać. :-)heh b.fajnie że napisałeś ten temat , teraz już wiem jak ćwiczyć te uderzenia 8) ale tak się zastanawiam...czy przy uderzeniu można uszkodzić sobie łokieć(teraz tak się zastanawiam :wink: normalnie nie zwracam na to uwagi)a jeżeli można to jaką częścią łokcia uderzać??
Napisano Ponad rok temu

)
  )

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
limo ...Az strach sie bacz lokciem mozna sparowac uderzajac lokciami na wysokosc barku z pelnym kontaktem, troche utwardzania nikomu nie zaszkodzi chyba ze sie omsknie po barku wyzej

Napisano Ponad rok temu
I jak w praktyce to idzie? Ręka noga mózg na ścianie limo ? Miałeś może bezpośredni kontakt z łokciem sparing-partnera powyżej barku???z lokciem mozna sparowac uderzajac lokciami na wysokosc barku z pelnym kontaktem, troche utwardzania nikomu nie zaszkodzi chyba ze sie omsknie po barku wyzej

Napisano Ponad rok temu
 mowiac serio niewiele jest przypadkow wyhaczenia lokcia na szczeke-jezeli sie nie ma doczynienia z psycholami...gorzej bywa jak chlpoaki rekawice zaloza wtedy czasami jest siwy dym i trzeba wkroczyc...
  mowiac serio niewiele jest przypadkow wyhaczenia lokcia na szczeke-jezeli sie nie ma doczynienia z psycholami...gorzej bywa jak chlpoaki rekawice zaloza wtedy czasami jest siwy dym i trzeba wkroczyc... 

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook 
- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

- Ponad rok temu

Guest_budo_Jaro9999_* - Ponad rok temu

- Ponad rok temu