Uścisk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dobre, o tym bym nie pomyslal. Jaknajszybciej wyprobojenakladasz na sztange duuuzo kilo i nie podnoszac jej ze stojaka krecisz w ta i spowrotem, lub nakladasz na sztange rowniez duzo kilo, lapiesz ja, wyrywasz i stisz tak z nia sobie ile tylko mozesz. Na mnie skutkuje.
Napisano Ponad rok temu
Tak, a najbardziej skutkuje na twoim kręgosłupie niestety, o czym za parę lat się przekonasz. Miłego dźwigania!!Ja zaproponuje metody kulturystyczne bo w tym siedze. Wszystkie cwiczenia wykonywane bez paskow. Martwe ciagi, wioslowania. Ogolnie wiekszosc cwiczen na plecy i na biceps rozwiaja przedramiona (ktore umozliwiaja silny chwyt). Mi bardzo odpowiada cos takiego: nakladasz na sztange duuuzo kilo i nie podnoszac jej ze stojaka krecisz w ta i spowrotem, lub nakladasz na sztange rowniez duzo kilo, lapiesz ja, wyrywasz i stisz tak z nia sobie ile tylko mozesz. Na mnie skutkuje.
Napisano Ponad rok temu
W kazdym razie cwiczylem przez zime - wlozylem do kieszeni kurtki i zawsze jak gdzies szedlem to napieralem. Po tych 2-3 miechach wszyscy zauwazyli roznice. Juz nie jednego dwa razy wiekszego od siebie klienta poskromilem usciskiem
Wiec jak ktos znajdzie cos takiego:
to goraco polecam
p.s.
Taisho fajny emblemat
Napisano Ponad rok temu
Tez tak probowalem, ale za bardzo mnie denerwuje, ze "dzwoni" przy kazdym scisnieciu. Wszyscy sie gapia...wlozylem do kieszeni kurtki i zawsze jak gdzies szedlem to napieralem...
Napisano Ponad rok temu
W wielu miastach sa ustawione sztuczne sciany - w Wwie goraco polecam Hale na Obozowej!
Trenowalem to cos przez kilka lat i pary w lapach nie co przybylo.
Pamietam jak robilem sobie test z waga - taka co stoi w lazence i sie na nia wlazi :wink: - po 2-3 miesiacach ostrego wspinania z 70kg doszedlem do jakis 110kg uscisku.
Jednorazowy wypad na scianke trwal ok 2-3h a jakies ostatnie 30 min typowa silowka - jeden chwyt i zacisk roznbymi technikami do oporu. Po czyms takim nie moglem czasem ukroic chleba nozem bo zacisnac na nim dloni. Zdazalo sie ze oklady z lodu na przedramie trzeba bylo zastosowac.
Kazdemu kto nie mial kontaktu z tym sportem goraco polecam taki wypad - jakby co sluze wszelka pomoco!!
Pozdrowka dla wszytkich bulderarzy!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Hartować się !!!
- Ponad rok temu
-
brzuszki codziennie ???
- Ponad rok temu
-
dlaczego w rozkroku mam duzo blizej do szpagatu niz siedzac?
- Ponad rok temu
-
Cwiczyc z kontuzja ?
- Ponad rok temu
-
przerwa??
- Ponad rok temu
-
Ciśnienie podczas nurkowania;)
- Ponad rok temu
-
Absencja niezawiniona Słoniaka.
- Ponad rok temu
-
Rozstęp mięśni skośnych
- Ponad rok temu
-
kolana - cd.
- Ponad rok temu
-
Z ziemi włoskiej do polskiej, mistrzostwo świata.
- Ponad rok temu