Wielcy mali aktorzy ;)
Napisano Ponad rok temu
Cala nasza grupa zrobila sobie z nim kilka zdjec. Jedno z nich pokazalem chlopcom i dziewczetom (adeptom sztuk walk). Pytam: - Czy rozpoznajecie kogos?
Mysla, patrza... W koncu jeden z chlopcow krzyczy: - Tak! Juz wiem!
Ucieszylem sie. - No, to pokaz wszystkim - mowie zadowolony, ze zlapie punkty za taka znajomosc.
A on wskazuje stojacego obok slynnego gwiazdora, mojego kolege i mowi: - To pan Marek. Uczyl mnie karate!
- A tego nie poznajecie? Nie ogladaliscie "Krwawego sportu", "Kickboksera"?
- Alez tak! Kilka razy! Ale van Damm to jest duzo wiekszy i przystojniejszy od tego tutaj na zdjeciu - krzykneli cala grupa.
Pozdrawiam
K_P
Napisano Ponad rok temu
Po "Top Gun" wielu miało uciechę, bo Toma z uwagi na niski wzrost nie przyjęliby do US NAVY.Tom Cruise chyba az cale 170 cm. Na ekranie tego jednak nie widac.
Napisano Ponad rok temu
Przypomniala mi sie jeszcze jedna historia. Kiedys nasza grupa "kopaczy" spotkala sie z odtworca glownej roli "Krwawego sportu". Nawet razem pocwiczylismy. Facet pieknie rozciagniety. Ale... w walce zabilby go kazdy z nas. I jeszcze jedno, jego slynne umiesnienie. Ja mam 180 cm i wage miedzy 78-80 kg, a slawny pan wygladal przy mnie jak mlodszy (znacznie mniejszy) brat.
K_P
Kurcze Kubus Ty to masz znajomosci 8O
ja kiedys stalem co prawda mniej niz 1 metr od Schwarcenegera (ktory zapewniam tez nie jest takim olbrzymem jak na filmach ) ale kurde nie pozwalali zdjec robic
Napisano Ponad rok temu
potwierdzam..widziałem osobiście van damma i nawet uscisnęliśmy sobie dłonie..ma ręce jak panna i jest drobny...w tv wydaje sie smokiem a na zywo smoczkiem.oczywiście co do jego wartości "bojowej" sie nie wypowiadam....;-)...zresztą podobnie b.linda..malutki i to nawet jak jest w ulubvionych kowbojkach...no ale z kałachem w dłoni każdy wydaje sie większy ;-) .a slawny pan wygladal przy mnie jak mlodszy (znacznie mniejszy) brat.
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za pocieszenie, ale z tym to chyba lekka przesada, cio?Facet pieknie rozciagniety. Ale... w walce zabilby go kazdy z nas.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie zreszta nie intresowala sztuka filmowa J.C.van D. Tylko jak wykonuje techniki. A przyjechal na promocje jakigos tam kolejnego filmu (nie gustuje w nich) i organizator zrobil spotkanie takze z "kopaczami".
K_P
Napisano Ponad rok temu
...widziałem osobiście van damma i nawet uscisnęliśmy sobie dłonie..ma ręce jak panna i jest drobny...
To pewnie przez to że przez tyle lat ćwiczył balet. :wink:
Napisano Ponad rok temu
fotki na AFW Bielany Wawa wisza na scianie
to V.D. ćwiczy też aikido?
Aiki, wspominałeś, że tam ćwiczysz.........
S.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Dzieście go spotkali 8O ??? Też tak kce!!
( )
spotkałem gości w cannes i to nawet nie podczas festiwału tylko podczas rozmowy z zaprzyjażnionymi policjantami francuskimi.gośc sam podszedł o cos zapytac i..był very spontaniczny....zdjęcia nie zdązyłem sobie zrobić ale mam zdjęcie z odciskiem jego reki który jest w alejce gwiazd...mała łapka...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to ,ze tam chodze na treniengi to nie znaczy ,ze mam cos wpsolnego z fotkami na scianie..
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam, Aviator
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jakim fighterem jestes?
- Ponad rok temu
-
Sport-Sztuka walki ?
- Ponad rok temu
-
sparingi - w jakim stylu najwczesniej ?
- Ponad rok temu
-
Sztuki walki w PRL
- Ponad rok temu
-
Miejsce do trenowania - na godziny, w Warszawie?
- Ponad rok temu
-
komórka a trening
- Ponad rok temu
-
karateka obzartuch :D
- Ponad rok temu
-
Ninjutsu w Polsce?
- Ponad rok temu
-
Uzaleznienie od sparingow