Trzeba miec najebane
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Noze byly tak piekne ze az mnie zemdlilo , niestety w tym zyciu na cos takiego sobie nie moge pozwolic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje ze lykne tez cos Lightfoota ....Nightstrike ?
Napisano Ponad rok temu
Wiem ze z Polski to duzy wydatek ,ode mnie , mozna wyciagnac "last minute " bilet z hotelem na 3 noze za 300 $
Napisano Ponad rok temu
Bo mi ten Toma Mayo'a lubie takie zabawki dla Bad Boys 8)
Napisano Ponad rok temu
Swietny tekst Piter , ja tylko moge poswiadczyc ze to wszystko prawda i na wlasne oczy widzialem ten tlum klebiacy sie przed stolami tych panow.
Dzięki Seiken. A w ogóle to mam nadzieję, że też tego kiedyś doświadczę... :roll:
Mój typ - Duane Dwyer Bowie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może zrobimy jakiś konkurs na zdjęcie noża?
Napisano Ponad rok temu
Kultura pojawia się tam gdzie jest kasa i troche wolnego czasu, z tymi biednymi to jest tak, że jak nie ma pieniędzy na farby, to nikt nie pamięta że super rysował niebo na drzwiach stodoły
A podaj mi MALARZY czy muzykow ktorzy za zycia byli bogaci (poza hitlerem) i porownaj ta liste z tymi BIEDNYMI. Biedny byl np. Van Gogh...
Z artystow muzycznych np. Mozart. Moglbym podac wiele przykladow - poczytaj trochę historii (bez urazy) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Po co powstałaby instytucja mecenatu artystycznego?
Co do polskich przykładów to poczytaj np. to jak w jednym czasie w Paryżu żyli Słowacki i Mickiewicz, zobaczysz jak sztuka potrafi być przewrotna.
Można pokusić się o utworzenie listy biednych i bogatych i wierz mi, że większość wielkich miała wygodnie ułożone życie.
Co do reszty to to nie jest miejsce na takie rozmowy, tematy wypowiedzi zupełnie nie pasują do forum o nożach, chcesz pogadać o sztuce to proponuje na priv.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Takie mi sie znalazlo...
Marchew
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-