Walczysz z leszczami..."miłośnik bólu"

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Walczysz z leszczami...
:wink:
Napisano Ponad rok temu
czlowieku daj se spokoj, nie wiem czy zauwazyles ale za ta wypowiedzia znajduje sie pewna specyfyczna emotikonka ( :wink: ), nie jest trudne do zrozumienia ze to przymrozenie oka odnosilo sie do tego zdania co mialoza zadanie zakomunikowanie ze to jest zartWalczysz z leszczami...
a ty jesteś taki mocny by twierdzić że ktoś tam walczy z leszczami - ja też jak walczę to staram się przetrzymać ból, czasami się udaje, czasami nie i skoro nie zxawsze się udaje to jestem pewnie według ciebie leszczem.
Nie bądź taki hej do przodu, skoro i tak się ukrywasz za nickiem
Napisano Ponad rok temu
a ty jesteś taki mocny by twierdzić że ktoś tam walczy z leszczami - ja też jak walczę to staram się przetrzymać ból, czasami się udaje, czasami nie i skoro nie zxawsze się udaje to jestem pewnie według ciebie leszczem.Walczysz z leszczami...
Nie bądź taki hej do przodu, skoro i tak się ukrywasz za nickiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak trzymac, podziwiam Twoj spokoj duchaJa jestem kosiarka spalinowa.Tne głupa ash mnie zostawia w spokoju
Napisano Ponad rok temu
Ze mną jest tak samo-dużo zależy od formy dnia.Nieraz robię za chodzący worek treningowy :wink: ,nieraz gonię wszystkich po dojo,siejąc grozę i zniszczenie :twisted: 8)A ja to w zaleaznosci od jakiego ejstem nastroju na walkach. Czasami tylko przyjmuje uderzenuia i je blokuje a czasmai czog. Generalnie zalzey od przecuwnika i humoru jaki akurat mam.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu