Walczysz z leszczami... :wink:"miłośnik bólu"
Jakim fighterem jestes?
Napisano Ponad rok temu
jak delifwent slabszy jest ode mnie to ide na niego i go niszcze, gdy czlowiek jednak jest co najmniej na moim poziomie to zalezy od jego wzrostu, gdy jest ode mnie nizszy to a la snajper, mojego wzrostu/wyzszy - czekam na jego blad, czasem troche go prowokujac
ale to i tak zalezy od zachowania przeciwnika
Napisano Ponad rok temu
Walczysz z leszczami... :wink:
a ty jesteś taki mocny by twierdzić że ktoś tam walczy z leszczami - ja też jak walczę to staram się przetrzymać ból, czasami się udaje, czasami nie i skoro nie zxawsze się udaje to jestem pewnie według ciebie leszczem.
Nie bądź taki hej do przodu, skoro i tak się ukrywasz za nickiem
Napisano Ponad rok temu
czlowieku daj se spokoj, nie wiem czy zauwazyles ale za ta wypowiedzia znajduje sie pewna specyfyczna emotikonka ( :wink: ), nie jest trudne do zrozumienia ze to przymrozenie oka odnosilo sie do tego zdania co mialoza zadanie zakomunikowanie ze to jest zartWalczysz z leszczami... :wink:
a ty jesteś taki mocny by twierdzić że ktoś tam walczy z leszczami - ja też jak walczę to staram się przetrzymać ból, czasami się udaje, czasami nie i skoro nie zxawsze się udaje to jestem pewnie według ciebie leszczem.
a co do ukrywania sie za nickiem, to sadze ze sam nie masz wpisane w dowodzie "marcin954", wiec idac Twoim tokiem rozumowania ukrywasz swoje prawdziwe imie i nazwisko atakujac jednoczesnie innech uzywajacych nickow/xywek
Napisano Ponad rok temu
a ty jesteś taki mocny by twierdzić że ktoś tam walczy z leszczami - ja też jak walczę to staram się przetrzymać ból, czasami się udaje, czasami nie i skoro nie zxawsze się udaje to jestem pewnie według ciebie leszczem.Walczysz z leszczami... :wink:
A Ty nie atakuj mnie nie wiadomo za co. Nie bierz wszystkiego w 100% na poważnie, nie nadinterpretuj moich wypowiedzi i nie wymyślaj sobie czegoś, czego nie napisałem. Poćwicz czytanie ze zrozumieniem. Obejrzyj w telepudełku jakiś program satyryczny.
Prawdopodobnie dostałbym łomot od połowy forumowiczów, w tym pewnie i od Ciebie, pokaż mi więc gdzie wspomniałem słowem, że jestem taki superman.
Napisano Ponad rok temu
Zareagowałem tak dlatego, że jest tu na Forum kilka osob piszących jakie to z nich fajta i jakie super skuteczne sztuki walki ćwiczą.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Nie walczę w żadnym określonym stylu. Nigdy nie wiesz co zrobię i ja sam tego nie wiem. Mój ruch jest rezultatem twojego ruchu, moja technika jest efektem zastosowanej przez Ciebie ".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak trzymac, podziwiam Twoj spokoj duchaJa jestem kosiarka spalinowa.Tne głupa ash mnie zostawia w spokoju
Napisano Ponad rok temu
Ze mną jest tak samo-dużo zależy od formy dnia.Nieraz robię za chodzący worek treningowy :wink: ,nieraz gonię wszystkich po dojo,siejąc grozę i zniszczenie :twisted: 8)A ja to w zaleaznosci od jakiego ejstem nastroju na walkach. Czasami tylko przyjmuje uderzenuia i je blokuje a czasmai czog. Generalnie zalzey od przecuwnika i humoru jaki akurat mam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sport-Sztuka walki ?
- Ponad rok temu
-
sparingi - w jakim stylu najwczesniej ?
- Ponad rok temu
-
Sztuki walki w PRL
- Ponad rok temu
-
Miejsce do trenowania - na godziny, w Warszawie?
- Ponad rok temu
-
komórka a trening
- Ponad rok temu
-
karateka obzartuch :D
- Ponad rok temu
-
Ninjutsu w Polsce?
- Ponad rok temu
-
Uzaleznienie od sparingow