Co i gdzie kupić?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
Bardziej sprecyzuj czego oczekujesz od noza/co chcesz nim robic/jakim zadaniom ma sprostac (choc i tak za taka cene nie mozna od niego zbyt wiele wymagac) a powiem(y) Ci co wybrac. Ja bym raczej odlozyl jeszcze ze 100-150zł ale sam wiem, ze nieraz to nie takie latwe. Pozdr
[/url]
Napisano Ponad rok temu

PS. Piter mam nadzieje ze sie na mnie nie obrazisz za to... :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

A swoją drogą, czy to nie jest paranoja, że w czterdziestomilionowym kraju co zaraz (?) do UE wchodzi nie można wejść do sklepu i porównać sobie w ręku kilku modeli CRKT, Benchmade'a i powiedmy Spyderco (nie mówię już o Microtechu) i wybrac sobie coś dla siebie :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
piter otwórz normalny sklep...ja przyjadę nawet z gdańska...
Napisano Ponad rok temu
Akurat z CRKT to Warszawie możesz (pewnie znasz gościa, na Jana Pawła, koło Dw. Centralnego w stronę Siennej "Świat noży"). Tej firmy ma najwięcej, pewnie z uwagi na ceny, choć u niego sporo wyższe niż u Ciebie czy WARa. Oglądam i przymierzam tam, kupuję w sieci.Santiago, nie rób scen

A swoją drogą, czy to nie jest paranoja, że w czterdziestomilionowym kraju co zaraz (?) do UE wchodzi nie można wejść do sklepu i porównać sobie w ręku kilku modeli CRKT
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu
powiem szczerze , że nawet pooglądac bym przyjechał...500 km to dla mnie nie problem..;-\)..poważnie.cougar. I beda "wdrowki ludow" do Lodzi? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Szczegolnie poogladac

Pozdrawiam,
AdamD
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 Ale trzeba sobie uswiadomic ile osob (i co jaki czas )w miescie takim jak gdynia bedzie moglo wydac 500-800 zl na fajny sprzecik . Naprawde malo osob pewnie na palcach jednej reki mozna by ich policzyc.
  Ale trzeba sobie uswiadomic ile osob (i co jaki czas )w miescie takim jak gdynia bedzie moglo wydac 500-800 zl na fajny sprzecik . Naprawde malo osob pewnie na palcach jednej reki mozna by ich policzyc.  Naprawde ciezka sprawa. Lepiej chyba nibedzie no chyba ze sie w naszym kraju tak poprawi ze kazdy bedzie mial tyle kay ze bedzie mogl setakie zabawki kupic jako prezent na dzien lasu
   Naprawde ciezka sprawa. Lepiej chyba nibedzie no chyba ze sie w naszym kraju tak poprawi ze kazdy bedzie mial tyle kay ze bedzie mogl setakie zabawki kupic jako prezent na dzien lasu   

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 "Pomacać" Aresa / AFCK "Pomacać" Aresa / AFCK- Ponad rok temu 
- 
			 Cięcia Cięcia- Ponad rok temu 
- 
			 Microtech LCC vs MOD Hornet Microtech LCC vs MOD Hornet- Ponad rok temu 
- 
			 Co sadzicie o nozu CRKT Ryan 7? Co sadzicie o nozu CRKT Ryan 7?- Ponad rok temu 
- 
			 Nowy "fighter" Gerbera Nowy "fighter" Gerbera- Ponad rok temu 
- 
			 pochwy z kydexu... pochwy z kydexu...- Ponad rok temu 
- 
			 Smith & Wesson 990 Neck knife Smith & Wesson 990 Neck knife- Ponad rok temu 
- 
			 Magia stali Strider'a Magia stali Strider'a- Ponad rok temu 
- 
			 Ostrzałka Ostrzałka- Ponad rok temu 
- 
			 Seken Seken- Ponad rok temu