Kaptur ;)
Napisano Ponad rok temu
Bardzo lubie bluzy z kapturem, praktyczne i jakże coolowe 8) , czyż nie? Niestety nie noszę ich, bo moim zdaniem zbytnio ograniczają pole widzenia, co wieczorem w mieście zdecydowanie nie jest plusem, a na dodatek kapturek może stanowić ułatwienie dla przeciwnika, coś a'la długie włosy.
Czy wy chodzicie zakapturzeni? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy ktos z was sie qrna na wojne wybiera.. ? partyzantke jakas robic ? :roll: walka z okupantem, czy co ? Staje mi przed oczami niejaki Katon ("Rozowa Pantera") ktorego przemyslne zasadzki na swojego nauczyciela wprawialy w podziw i rozbawienie
Osobiscie wyznaje zasade, ze "jeszcze nigdy tak nie bylo, zeby jakos nie bylo" - i nie zamierzam sobie komplikowac zycia paramilitarnym podejsciem do potencjalnych tysiecy przeciwnikow na ulicach mojego miasta. Czy idac do sklepu po bulki ktorykowiek z was zastanawial sie, jak znokautowac pania sprzedawczynie, podajaca nam owe pieczywo zza lady ? przeciez ona rowniez moze chciec nas dziabnac tym nozem, ktory ma do krojenia chleba... :roll:
Traci troszeczke paranoicznym podejsciem... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Czapki czesto zapominam wziasc, badz gdzies ja zostawie, a kaptura raczej nie zgubie:)
Hmm tylko nie moge chodzic w lapturze w obcenosci misman'a :wink: :wink: 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Prawda jest taka , ze 80% lumpow ktorzy zaczepiaja na ulicy nie ma zielonego pojecia co to jest low kick , sierp no a o parterze nie wspomne !
Jak lubicie kaptury to noscie nawet po 3 :twisted: !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to nie, ale jak w budzie do pytania mnie wolaja tworze piekny plan unicestfienia belfra belzebubCzy idac do sklepu po bulki ktorykowiek z was zastanawial sie, jak znokautowac pania sprzedawczynie, podajaca nam owe pieczywo zza lady ?
a teraz ide kuc bo jutro mam sprawdzian :roll:
Napisano Ponad rok temu
Z tą paranoją całą, to może i fakt... Ale ja muszę jakoś nadrabiać rozmiary.
Co do tego "niewykwalifikowania" lumpów...taki text w autobusie słyszałem, "podczas akcji-bluzganki-wykrzykiwanki" (hyhy ): "...i co z tego ty c****!! Jak cie k**** do parteru sprowadze pedale i zaczne dusić, to bedziesz k**** błagał o przebaczenie!!" Zdziwił mnie ten dresiarz 8O .
P.S. Wracam do kaptórów 8)
Napisano Ponad rok temu
Traci troszeczke paranoicznym podejsciem... :roll: [/quote]
bo to wszystko od tego ze sie za duzo o czyms mysli;)
przed chwila wlasnie sobie przegladalem strony o dvd
i post mismana przeczytalem "quote="misman"]
Traci troszeczke PANORAMICZNYM podejsciem... :roll: [/quote]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A kto nosi beret z antenką?
JA WOLĘ SŁUŻBOWĄ CZAPKĘ ORZEŁKIEM DO TYŁU.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Traci troszeczke paranoicznym podejsciem... :roll: [/quote]
bo to wszystko od tego ze sie za duzo o czyms mysli;)
przed chwila wlasnie sobie przegladalem strony o dvd
i post mismana przeczytalem "quote="misman"]
Traci troszeczke PANORAMICZNYM podejsciem... :roll: [/quote]
[/quote]
po pierwsze zacytuję Dawida Morell'a - eks cia lub inne fbi a obecnie autor poczytnych książek między innymi o zawodowych zabójcach: "paranoja ocali wam życie - zakładajcie, że te dranie są zawsze i wszędzie przeciwko wam" - Bractwo Kamienia - szkolenie rekrutów
po drugię - zdarza mi się nosić kaptur ale zdecydowanie wolę czapeczki z daszkiem; kaptur mimo wszystko ogranicza - w niewielkim stopniu ale ogranicza
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tego co wiem to D.Morrell jak sam mówi o sobie w wywiadzie dla www.reporter.pl([link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]po pierwsze zacytuję Dawida Morell'a - eks cia lub inne fbi a obecnie autor poczytnych książek
"(...)pyt:Pana książki sprawiają wrażenie niezwykle autentycznych. To dobrze opracowana fikcja, czy raczej projekcje Pańskich doświadczeń?
Nigdy nie byłem żołnierzem, ni szpiegiem czy kimś tego rodzaju. Jestem zainteresowany tymi sprawami do tego stopnia, że poszukuję ludzi, którzy mogą mi o nich sporo opowiedzieć, można powiedzieć - nauczyć. Bardzo starannie przygotowuje się do pisania, mam za sobą kursy przetrwania, w związku z czym wiem, jak utrzymać się przy życiu w dziczy. Mam za sobą kurs jazdy dla jednostek antyterrorystycznych, wiec wiem jak w przypadku porwania użyć samochodu jako broni, umiem wykonywać obroty o 180 stopni w przód i w tył przy dużej prędkości. Poza tym nauczyłem się kierować pojazdem z miejsca pasażera w przypadku, gdy kierowca został zabity, wtedy prowadzę samochód lewa ręką i stopą. Nauczyłem się także pracy ochroniarza, budowy bomb. Przygotowując się do pisania książki nie zawsze spotykam się z tego typu działaniami, na przykład w przypadku książki "Podwójny wizerunek" uczyłem się fotografii, o której nic nie wiedziałem, a w trakcie przygotowań stała się dla mnie fascynująca. W takim stopniu, że postanowiłem napisać książkę o fotografie. Wiec to niekoniecznie muszą być sprawy związane z życiem i śmiercią, po prostu muszą to być tematy, które są dla mnie pasjonujące. "
pozdrawiam serdecznie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Tresc przekonan o przemocy seksualnej
- Ponad rok temu
-
Pytanko do wszystkich!! Przeczytajcie!!!
Guest_budo_Jaro9999_* - Ponad rok temu
-
Duży może więcej?
- Ponad rok temu
-
Samoobrona a konsekwencje
- Ponad rok temu
-
bez sensu...
- Ponad rok temu
-
Jestem z siebie dumny - precz ze znieczulicą :>