Pytanko do wszystkich!! Przeczytajcie!!!
Guest_budo_Jaro9999_*
Napisano Ponad rok temu
Wielu moim zdaniem bendzie chciało takiej pomocy a przynajmiej bendzie miało nowe znajomosci w danym miescie!Moim zdaniem to nie głupi pomysł jesli komus sie to podoba niech wyrazi swoje zdanie na ten temat!
Napisano Ponad rok temu
co do TAKIEJ pomocy to ja osobiście sądzę , że żeby pomagać w TAKI spsób to musze mieć do tego kogoś zaufanie...i to ogromne bo TAKA pomoc to będzie błądzenie po cienkiej czerwonej linii między prawem a bezprawiem...a jak mogę zaufać komuś kogo znam tylko wirtualnie ?Niewiem czy to głupie ale na forum udzielacie pomocy ludziom, ktorzy jej potrzebuja(mam tu na mysli porady jak w takiej i owakiej sytuacji sie zachowac i inne tym podobne zeczy) a może zaoferowac taka pomoc ze jesli ktos ma jakies kłopoty w danej miejscowosci niech mu przyjda na pomoc kumple z budo!! Jak nie patrzej spieracie ludzi w taki sposób a czemu jeszcze nie sprubowac w taki!!
Wielu moim zdaniem bendzie chciało takiej pomocy a przynajmiej bendzie miało nowe znajomosci w danym miescie!Moim zdaniem to nie głupi pomysł jesli komus sie to podoba niech wyrazi swoje zdanie na ten temat!
nie mogę..tylko porady...porady...wskazówki...haczyki...
jeśli już to proponuję żeby pozanawać się w swoich miastach w ramach chęci userów i tam sobie pomagać w rozwiązywaniu czegokolwiek...
Guest_budo_Jaro9999_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_budo_Jaro9999_*
Napisano Ponad rok temu
Guest_budo_Jaro9999_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
powaga panowie ja proponuje jeszcze sąd vortalowy orzekający o słuszności bronionych wartości i oddział można już zacząć formować 8)bojowka VB rotfl
Napisano Ponad rok temu
bojowka VB rotfl
Był tu już pomysł zorganizowania FIGHT ( Budo ) CLUBu :wink:
Napisano Ponad rok temu
Guest_budo_Jaro9999_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_budo_Jaro9999_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_budo_Jaro9999_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przeciez mozna by co np. 2 tyg. (lub jakis inny dowolny okres czasu) spotykac sie i cos robci wspolnie (pizza, gdzies na imprezke:D itp).
Napisano Ponad rok temu
Jestem za!!Przeciez mozna by co np. 2 tyg. (lub jakis inny dowolny okres czasu) spotykac sie i cos robci wspolnie (pizza, gdzies na imprezke:D itp).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Duży może więcej?
- Ponad rok temu
-
Samoobrona a konsekwencje
- Ponad rok temu
-
bez sensu...
- Ponad rok temu