Niezwykłe zdjęcia Capoeira.
Napisano Ponad rok temu
Dla nie kumatych chodzi o tą poświate czerwoną.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale na maila to mógłbyś odpisać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a moze Abada pobijla jakis rekord Guinesa ( i tu pojawia sie sens )
btw. takie zdjecia i wysuwane wnioski , bez glebszego wyjasnienia tych zdjec to jest dopiero bessens
[quote name="budo_uirapuru"]Nigdy nie lubilem Abada (jako organizacji i jej polityki, nie ludzi), i podobne akcje to normalka dla nich, dam na stronke reportaz TV z ich batizado, bedziecie lać, ale to juz temat na inny art.[/quote]
juz leje
btw. ja tez nigdy nie lubilem AdG buahahha
ps. jestes "modem" a nabijasz sobie posty za postem ( zamiast umiescic wszystko w jednym ty piszesz 3 pod soba ( moze to forum ma inne prawa ale takie nabijanie postow na innych forach nie jest mile widziane) - no ale ty jestes tu "szefem" lol )
Axe ![/quote]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"aluno amarela" jest niepoprawne gramatycznie.
aluno jest rodzaju meskiego i takiego rodzaju nalezy tez uzyc przymiotnik czyli: "aluno amarelo" (badz jezeli jestes dziewczyna: aluna amarela)
Napisano Ponad rok temu
uwazam ze robienie treningu dla 1000 osob jest idiotyczne, bo nikt nie jest w stanie sprawdzic, co ci ludzie robia dobrze, a co zle i tak naprawde niczego sie czlowiek nie uczy.
przy grupie 20 osob nie jest to problemem, przy 50 juz jest, a przy 200 mozna juz tylko pokazywac techniki liczac, ze ludzie sobie sami poradza. 1000 osob robiacych ginga na ulicy wyglada bardzo fajnie, i nie watpie ze pewnie pobito jakis rekord ilosci, ale dla mnie liczy sie jakosc a nie ilosc. zreszta ciekawe jak osoby oddalone od Camixy o 200 metrow widzialy co maja robic?
nie od dzis wiadomo ze im mniejsza grupa tym lepiej.
Napisano Ponad rok temu
pewny nie jestem ale raczej bylo to jednorazowe wydarzenie wlasnie w celu promocji.
to jest tak samo jak czasami my prowadzimy otwarte lekcje, gdzie w czasie godziny staramy przekazac sie jak najwiecej technik. i tu wlasnie chodzi o ilosc a nie jakosc bo chcemy "pokazac" co to jest capo a nie "nauczyc" jej.
Napisano Ponad rok temu
Verdugo: ja tylko w kwestii formalnej twojego podpisu.
"aluno amarela" jest niepoprawne gramatycznie.
aluno jest rodzaju meskiego i takiego rodzaju nalezy tez uzyc przymiotnik czyli: "aluno amarelo" (badz jezeli jestes dziewczyna: aluna amarela)
dzieki, zastosuje sie
Napisano Ponad rok temu
alez Verdugo - juz ci wysnuwam sens -
uwazam ze robienie treningu dla 1000 osob jest idiotyczne, bo nikt nie jest w stanie sprawdzic, co ci ludzie robia dobrze, a co zle i tak naprawde niczego sie czlowiek nie uczy.
przy grupie 20 osob nie jest to problemem, przy 50 juz jest, a przy 200 mozna juz tylko pokazywac techniki liczac, ze ludzie sobie sami poradza. 1000 osob robiacych ginga na ulicy wyglada bardzo fajnie, i nie watpie ze pewnie pobito jakis rekord ilosci, ale dla mnie liczy sie jakosc a nie ilosc. zreszta ciekawe jak osoby oddalone od Camixy o 200 metrow widzialy co maja robic?
nie od dzis wiadomo ze im mniejsza grupa tym lepiej.
Jakub wyjol mi z ust ...
btw. Tdi skad wiesz akurat ze ta "nieliczna" 1000-osobowa grupa osob znajduje sie na TRENINGU ?!!!!!!!!!!??!!!
Napisano Ponad rok temu
widzialem takze film na ktorym tez jest trening masowy i o ile mnie pamiec nie myli to odbywa sie to wszystko na stadionie, czy jakims innym odcietym obiekcie. i jest to regularny trening.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Powstały tak, że nie było pokazu (pewnej osobie pomyliły się miesiące 8O i grupa zjawiła się na miejscu o cały miesiąc przed pokazem) a ludziom się nudziło i....
Napisano Ponad rok temu
nie wiem, czyj projekt, ale dostalem od Chleb'a
(jak sie okazuje Chleb to rozsyłał, a dostałem od niezawodnego Alemao )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Coś nietypowego
- Ponad rok temu
-
Ftp
- Ponad rok temu
-
Otwarta Lekcja
- Ponad rok temu
-
Kobiety i akrobacje :)
- Ponad rok temu
-
Powrót CAPOEIRY w Kielcach
- Ponad rok temu
-
Capoeira w okolicach Wrześni
- Ponad rok temu
-
Czy są jakieś dobre kluby capoeiry we Wrocławiu??
- Ponad rok temu
-
Tabulatury na Berimbau..
- Ponad rok temu
-
Zasady Mestre Bimba??
- Ponad rok temu
-
warsztaty-afrykanskie bebnienie
- Ponad rok temu