Niezwykłe zdjęcia Capoeira.
Napisano Ponad rok temu
Dla nie kumatych chodzi o tą poświate czerwoną.
Napisano Ponad rok temu
 juz przesłodziłem sobie z tym zdjeciem, sorki
  juz przesłodziłem sobie z tym zdjeciem, sorki  

Napisano Ponad rok temu
ale na maila to mógłbyś odpisać

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 tam bylo cos kolo 1000 osob, albo wiecej. tylko szczerze mowiac - gdzie tu sens?
  tam bylo cos kolo 1000 osob, albo wiecej. tylko szczerze mowiac - gdzie tu sens?  [/quote]
 [/quote]a moze Abada pobijla jakis rekord Guinesa
 ( i tu pojawia sie sens )
   ( i tu pojawia sie sens ) btw. takie zdjecia i wysuwane wnioski , bez glebszego wyjasnienia tych zdjec to jest dopiero bessens

[quote name="budo_uirapuru"]Nigdy nie lubilem Abada (jako organizacji i jej polityki, nie ludzi), i podobne akcje to normalka dla nich, dam na stronke reportaz TV z ich batizado, bedziecie lać, ale to juz temat na inny art.[/quote]
juz leje

btw. ja tez nigdy nie lubilem AdG buahahha
ps. jestes "modem" a nabijasz sobie posty za postem ( zamiast umiescic wszystko w jednym ty piszesz 3 pod soba ( moze to forum ma inne prawa ale takie nabijanie postow na innych forach nie jest mile widziane) - no ale ty jestes tu "szefem" lol )
Axe ![/quote]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
"aluno amarela" jest niepoprawne gramatycznie.
aluno jest rodzaju meskiego i takiego rodzaju nalezy tez uzyc przymiotnik czyli: "aluno amarelo" (badz jezeli jestes dziewczyna: aluna amarela)
Napisano Ponad rok temu
uwazam ze robienie treningu dla 1000 osob jest idiotyczne, bo nikt nie jest w stanie sprawdzic, co ci ludzie robia dobrze, a co zle i tak naprawde niczego sie czlowiek nie uczy.
przy grupie 20 osob nie jest to problemem, przy 50 juz jest, a przy 200 mozna juz tylko pokazywac techniki liczac, ze ludzie sobie sami poradza. 1000 osob robiacych ginga na ulicy wyglada bardzo fajnie, i nie watpie ze pewnie pobito jakis rekord ilosci, ale dla mnie liczy sie jakosc a nie ilosc. zreszta ciekawe jak osoby oddalone od Camixy o 200 metrow widzialy co maja robic?
nie od dzis wiadomo ze im mniejsza grupa tym lepiej.
Napisano Ponad rok temu
pewny nie jestem ale raczej bylo to jednorazowe wydarzenie wlasnie w celu promocji.
to jest tak samo jak czasami my prowadzimy otwarte lekcje, gdzie w czasie godziny staramy przekazac sie jak najwiecej technik. i tu wlasnie chodzi o ilosc a nie jakosc bo chcemy "pokazac" co to jest capo a nie "nauczyc" jej.
Napisano Ponad rok temu
Verdugo: ja tylko w kwestii formalnej twojego podpisu.
"aluno amarela" jest niepoprawne gramatycznie.
aluno jest rodzaju meskiego i takiego rodzaju nalezy tez uzyc przymiotnik czyli: "aluno amarelo" (badz jezeli jestes dziewczyna: aluna amarela)
dzieki, zastosuje sie

Napisano Ponad rok temu
alez Verdugo - juz ci wysnuwam sens -
uwazam ze robienie treningu dla 1000 osob jest idiotyczne, bo nikt nie jest w stanie sprawdzic, co ci ludzie robia dobrze, a co zle i tak naprawde niczego sie czlowiek nie uczy.
przy grupie 20 osob nie jest to problemem, przy 50 juz jest, a przy 200 mozna juz tylko pokazywac techniki liczac, ze ludzie sobie sami poradza. 1000 osob robiacych ginga na ulicy wyglada bardzo fajnie, i nie watpie ze pewnie pobito jakis rekord ilosci, ale dla mnie liczy sie jakosc a nie ilosc. zreszta ciekawe jak osoby oddalone od Camixy o 200 metrow widzialy co maja robic?
nie od dzis wiadomo ze im mniejsza grupa tym lepiej.
Jakub wyjol mi z ust ...
btw. Tdi skad wiesz akurat ze ta "nieliczna" 1000-osobowa grupa osob znajduje sie na TRENINGU ?!!!!!!!!!!??!!!
Napisano Ponad rok temu
widzialem takze film na ktorym tez jest trening masowy i o ile mnie pamiec nie myli to odbywa sie to wszystko na stadionie, czy jakims innym odcietym obiekcie. i jest to regularny trening.
Napisano Ponad rok temu

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Powstały tak, że nie było pokazu (pewnej osobie pomyliły się miesiące 8O
 i grupa zjawiła się na miejscu o cały miesiąc przed pokazem) a ludziom się nudziło i....
   i grupa zjawiła się na miejscu o cały miesiąc przed pokazem) a ludziom się nudziło i....   

Napisano Ponad rok temu

nie wiem, czyj projekt, ale dostalem od Chleb'a

(jak sie okazuje Chleb to rozsyłał, a dostałem od niezawodnego Alemao
 )
  )

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Coś nietypowego Coś nietypowego- Ponad rok temu 
- 
			 Ftp Ftp- Ponad rok temu 
- 
			 Otwarta Lekcja Otwarta Lekcja- Ponad rok temu 
- 
			 Kobiety i akrobacje :) Kobiety i akrobacje :)- Ponad rok temu 
- 
			 Powrót CAPOEIRY w Kielcach Powrót CAPOEIRY w Kielcach- Ponad rok temu 
- 
			 Capoeira w okolicach Wrześni Capoeira w okolicach Wrześni- Ponad rok temu 
- 
			 Czy są jakieś dobre kluby capoeiry we Wrocławiu?? Czy są jakieś dobre kluby capoeiry we Wrocławiu??- Ponad rok temu 
- 
			 Tabulatury na Berimbau.. Tabulatury na Berimbau..- Ponad rok temu 
- 
			 Zasady Mestre Bimba?? Zasady Mestre Bimba??- Ponad rok temu 
- 
			 warsztaty-afrykanskie bebnienie warsztaty-afrykanskie bebnienie- Ponad rok temu