Reversal
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U mnie na stronie jest trailel (moze juz widziales i dlatego pytasz o ten film ?), można go ściągnąć. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Rzeczywiście film się zapowiada ciekawie, niestety jeszcze nigdzie nie znalazłam DivX Na DVD też nie widziałam. Może wkrótce.
Pozdrawiam
Jo
Napisano Ponad rok temu
Tam tez mozna sciagnac trailer. Wydaje sie fajny.
Pozdr
Jo
Napisano Ponad rok temu
www.reversalthemovie.com
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jo widze że strona cały czas ewoluuje - magasuper .
Ma bardzo mocną drugą pozycje w POL necie :wink:
A co do filmu to też już go szukałem, w stanach byl jakis czas temu a w Polsce nadal nie ma :? . Ehh tak to jest.
Puenta filmu jest chyba taka że ojciec chce zrealizowac swoje marzenia poslugujac się synem .
Napisano Ponad rok temu
Muszę się pochwalić jeden chłopak od nas w kat. do 69 kg. był drugi. Przegrał w finale z Cukiermanem, znacie go może? No ale za parę dni Puchar w stylu klasycznym
Pietrass - tak to chyba o to chodzi w tym filmie, ojciec chłopaka chyba trochę zamęczył mały trenował od 7 roku życia, teraz ma 17 i ma już dość
A jeśli chodzi o ranking stron to już niewiele Ci brakuje do HEROSÓW hahaha. Naprawdę masz parę świetnych rzeczy na stronie i ogólnie ciekawe pomysły Często odwiedzam stronę Pietrassa i sprawdzam, czy aby mnie nie dogonił w rankingu ale ufff, nie ma obawy chociaż jest mocny Fajnie, że podoba Ci się mój nowy image strony. Doszłam do wniosku, że ta nasza "walka" na tym gruncie ma swoje dobre strony i jest z pożytkiem dla fanów zapasów (no jeśli odwiedza nasze strony ktoś jeszcze niż tylko my nawzajem
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pomoc
- Ponad rok temu
-
POGADUSZKI
- Ponad rok temu
-
Pietrasss