Litewski Rings 7 "Adrenalina"
Napisano Ponad rok temu
W imprezie weźmą udział czołowi zawodnicy mixed fightingu z Litwy, Rosji, Białorusi, Łotwy i Polski. Szczegóły wkrótce.
Napisano Ponad rok temu
Czy moglby Sensei opisac co oznacza kategoria "A", oraz ile jest kategorii, i czym sie one roznia.
Z gory dziekuje.
Napisano Ponad rok temu
"Adrenalina" bedzie gala A kategorii. Przyjedzie na nia bardzo silna ekipa z Japonii. Poziom z pewnoscia bedzie bardzo wysoki.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Wiadomo juz, ze walka wieczoru bedzie pojedynek pomiedzy Egidijusem Valaviciusem z Litwy, a Fiodorem Emelianenko z Rosji.
Valavicius - jeden z najlepszych zawodnikow Rings Lithuania, wygral m. in. walke z Krzysztofem Gerke.
Emelianenko - zawodnik zespolu Russian Top Team. Gwiazda Pride, w ktorym zwyciezyl m. in. Heatha Herringa, Semmy Schilta czy Ricardo Arone.
Zapowiada sie ciekawa impreza, na ktorej nie zabraknie rowniez polskiego akcentu.
Szczegoly na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mariusz, mozesz zamiescic jakies informacje na temat Rings7? Chodzi mi glownie o ceny biletow i sposob ich zakupu (czy beda dostepne na miejscu). Z gory dzieki.
Informacje podstawowe:
Data: 5 kwiecien (sobota)
Godzina: 18.00
Miejsce: hala widowiskowo-sportowa w Wilnie (w centrum, kolo rzeki)
Ceny biletow: wydaje mi sie, ze ok. 20-30 Lt (czyli 20-30 zl)
Bilety mozna kupic przez impreza ale nie wiem czy beda, poniewaz na gale przychodzi komplet publicznosci - nie wiem ile biletow jest puszczanych do sprzedazy przez impreza i kiedy trzba przyjsc aby miec szanse je kupic.
Jakbym sie czegos w tej kwestii dowiedzial to dam znac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z tego co sie orientowalem to nie bedzie problemu z kupieniem biletow w dzien zawodow. Zainteresowanym wobec tego polecam wyjazd do Wilna. Mysle, ze warto.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Kestutis Smirnowas z pewnością jest faworytem tej walki. Jak wypadnie Mariusz Ligiżyński? Czy sprawi nam niespodziankę? Jak potoczą się losy tego pojedynku?
Przekonamy się o tym już wkrótce.
5 kwietnia o godz. 18.00 rozpocznie się największa gala MMA wschodniej Europy. Pojedynek Japonia - Litwa oraz walki najlepszych zawodników MMA z Litwy, Łotwy, Rosji i Polski.
Walką wieczoru bedzie pojedynek Egidijusa Valaviciusa z Fiodorem Emelianenko - aktualnym mistrzem kategorii ciężkiem federacji Pride.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zainteresowanych prosze o zglaszanie sie za posrednictwem poczty elektronicznej: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Koszty takiego wyjazdu postaram sie podac w polowie przyszlego tygodnia.
Pozdrawiam,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Bilety na gale kosztuja 15, 20, 30, 40, 50 lub 60 Lt (tyle samo w zl) w zaleznosci od miejsca.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wyjazd pewno drogi nie bedzie, a z pewnoscia warto na taka gale pojechac.
Pozdrowienia,
MR.
Napisano Ponad rok temu
Krotko po przyjezdzie pare slow na temat gali:
Tak jak mowilem, z pewnoscia warto bylo ja zobaczyc. Kilka pojedynkow naprawde poglo sie podobac, szczegolnie walka wieczoru - Egidijus Valavicius z Fiodorem Emelianenko byla na najwyzszym swiatowym poziomie.
Nasz zawodnik Mariusz Ligizynski zgodnie ze spekulacjami, przegral swoja walke z Kestutisem Smirnovasem kluczem na reke. Mariusz wypadl ponizej oczekiwan - byl zdecydowanie w stanie zawalczyc lepiej. Moze nastepnym razem.
W czasie mojego pobytu na Litwie sfinalizowalem wiele waznych dla przyszlosci polskich MMA spraw. Juz wkrotce zostana one przedstawione publicznie.
Mialem okazje spedzic trzy dni czasu z Fiodorem Emelianenko - Mistrzem kategorii ciezkiej Pride, jednym z najlepszych obecnie zawodnikow MMA na swiecie. Wieloma ciekawostkami, o ktorych mi opowiadal byc moze bede mial okazje sie z Wami podzielic.
Zdjecia z gali i wieksza relacje przygotujemy wkrotce.
Pozdrowienia,
Mariusz Radlinski.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
zgrupowanie przed zawodami Vale Tudo
- Ponad rok temu
-
Boby Digital
- Ponad rok temu
-