Kobiety i akrobacje :)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem ze w szczecinie jest dziewczyna po akrobatyce - niezle fika
Co do tej dziewczyny ze szczecina to tak jest takowa, a mowil mi moj przyjaciel ktory zakladal tamtejsza sekcje, i tak ona jest po akrobatyce ale i tak brawa dla niej bo moze i inne dziewczyny beda chcialy tak samo jak i ona ))
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehe, kto nie byl na Otwartej lekcji, ten nie widzial. Ale paniena z Grupo Magia au sem mao dawala calkiem calkiem, jedna nawet fiflakow probowala... Hyhy Co to sie dzieje
No i bardzo dobrze moim skromnym zdaniem im wiecej dziewczyn tym wieksza przyjemnosc z cwiczenia, sami powiedzcie jak wyglada dziewczyna w roda, ktora notabene umie "co nieco", a tak na marginesie u mnie sa jest juz chyba z 8 dziewczyn Ale co do ich akrobacji to porozmawiamy za jakis czas bo widze ze maja w sobie AXE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i bardzo dobrze moim skromnym zdaniem im wiecej dziewczyn tym wieksza przyjemnosc z cwiczenia, sami powiedzcie jak wyglada dziewczyna w roda,
Ehm, radze poogladac nasza (bodajze) Instrutorke Zebrinha z Brasil. Wybija zeby ludziom na rowni z innymi kolesiami
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
swoją droga to troche dziwne umiesz salto a macaco słabo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co do odgrzewania kotletów...... jak narazie chyba połowa z moich (niewielu jeszcze) wpisów to właśnie odgrzewanie Mam nadzieje, że nie robię nic sprzecznego z ogólnymi zasadami tego forum :-) Jeśli tak, to sorry
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Powrót CAPOEIRY w Kielcach
- Ponad rok temu
-
Capoeira w okolicach Wrześni
- Ponad rok temu
-
Czy są jakieś dobre kluby capoeiry we Wrocławiu??
- Ponad rok temu
-
Tabulatury na Berimbau..
- Ponad rok temu
-
Zasady Mestre Bimba??
- Ponad rok temu
-
warsztaty-afrykanskie bebnienie
- Ponad rok temu
-
Pytanie do wszystkich trenujących