Rady dla poczatkujacego
Napisano Ponad rok temu
cwicze capo od niedawna...hm od bardzo niedawna i zastanawiam sie co musze wiedziec na poczatek...czego nauczyc sie oprocz ginga i kopniec...co warto albo co trzeba wiedziec....
wlasciwie kope juz ponoc niezle ale mam jakies lekkie problemy przy ginga....nie po luku nogi albo myla mi sie rece...
aa i jeszcze jakie cwiczenia rozciagajace mam robic zeby nie cierpiec za bardzo ?
Napisano Ponad rok temu
p.s jakies spodenki [ abady ] i sznurek [ cordao ] tez moznaby sobie sprawic
Napisano Ponad rok temu
Na poczatku najwieksze problemy mialem z zakwasami (szczegolnie nogi). Dlatego proponuje codzienne cwiczenia podstaw (np. tego co bylo na ostatnim treningu lub co sprawia Ci najwieksze problemy) i takie ogolne m.in. przysiady, pompki, stanie na rekach i glowie (podnoszenie sie na rekach). No i mostek ktory jest wedlug mnie wazny do m.in au role, macaco. To tyle na razie.
Milego cwiczenia, doskonalenia sie i wytrwalosci na nowej drodze zycia pozdrawiam Tomek
AXE!
Napisano Ponad rok temu
a co do zakwasow to po 1 treningu strasznie bolaly mnie lydki przeszlo w sumie szybko...hm moze za bardzo chcialam zaszalec i pokazac jak to ja genialnie kope?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie wiem co dzis wypoce na treningu pewnie nic nowego...) a moze poprawie moja cudna armade ;P....
nie nio a taq powaznie to chyba nie wolno sie uczyc stu rzeczy naraz ...prawda baju maniaq ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
natomias co do przebiegu naszych treningow nie bede sie duzo wypowiadac:) mogloby byc lepiej i juz o!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-