Gołota-Saleta, będzie walka
Napisano Ponad rok temu
Jak poinformowało "Życie Warszawy", dojdzie do skutku walka dwóch polskich pięściarzy Andrzeja Gołoty i Przemysława Salety. Wszystko zostało już ustalone!
Pojedynek Gołoty z Saletą powinien odbyć się w maju na warszawskim Torwarze.
"Uważam, że jesteśmy wstępnie dogadani. Andrzej chce walczyć z Przemkiem. Zaczął już nawet trenować. Na razie ćwiczy w Chicago. Trochę narzeka jeszcze na bark, którego operację przeszedł w grudniu w Warszawie. W piątek dzwonili do mnie nawet z propozycją, aby zmierzył się w kwietniu z Francoisem Bothą, ale odmówiłem. Po pierwsze, nie jest jeszcze gotowy do takiej walki, a po drugie, nie chcemy wystawić Przemka do wiatru. Już raz musieliśmy zrezygnować z pojedynku z nim na rzecz walki z Tysonem. Z Saletą Andrzej poradzi sobie nawet z bolącym barkiem. Walka z Bothą to już zupełnie co innego" - powiedział Ziggy Rozalski, menedżer Gołoty.
"Jeśli Andrzej się nie rozmyśli, wszystko inne jest ustalone. Udało nam się znaleźć sponsorów, którzy wyłożą pieniądze na ten pojedynek" - zapewnił Andrzej Wasilewski, szef Knock Out Promotion.
Najprawdopodobniej walka będzie transmitowana przez Polsat, ale w o pokazanie tego show stara się jeszcze TVP i TVN.
"To będzie nie tylko wydarzenie sportowe, ale i towarzyskie. Nie sądzę jednak, aby pięściarze dostali więcej niż po 150 tys. euro. O sumach, które wcześniej deklarował Dariusz Michalczewski (250 tys. euro), nie mają co marzyć" - powiedział Piotr Nurowski z Polsatu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
saleta sucks. niecierpie tego nadetego kolesia.
mam nadzieje ze andrzej wbije mu nos w czaszke
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Andrzeja zawsze lubilem. to bylby super bokser gdyby nie to co siedzi w glowie. jednak jak dla mnie to jest ktos - po prostu dobry , polski bokser.
a saleta? nitotonitotamto - jego walki sa zalosne - szczegolnie ostatnia (jedna z osatnich - nie pamietam). poza tym jak zauwazylem - jest bufonowatym pozerem - i mam nadzieje ze dostanie w dupe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Walkę bokserską pomiędzy Andrzejem Gołotą a Przemysławem Saletą planuje zorganizować w maju w Warszawie Andrzej Wasilewski, szef Hammer KnockOut Promotion.
Do 12-rundowego starcia pięściarzy miałoby dojść w drugim weekendzie maja na warszawskim Torwarze. Pojedynek ma być zwieńczeniem gali bokserskiej, podczas której mają wystąpić również Tomasz Bonin, Krzysztof Włodarczyk i Maciej Zegan. Ich przeciwnicy nie są jeszcze znani.
"Walką zainteresowane są trzy stacje telewizyjne: TVP1, TVN i Polsat. Jeszcze nie zapadła decyzja, która z nich przeprowadzi transmisję. W każdym razie zwycięska telewizja przeznaczy po 150 tys. dolarów na honoraria dla obu bokserów" - powiedział Wasilewski.
Z oboma bokserami prowadzone są rozmowy. Wasilewski rozmawia menedżerem Gołoty Ziggim Rozalskim. Natomiast Saleta prowadzi pertraktacje osobiście. Promotor walki uważa, że wzbudzi ona wielkie zainteresowanie.
"To raczej nie będzie walka o coś, czyli o tytuł. Ale będzie interesująca ze względu na popularność i aurę, jaka otacza obu dżentelmenów: Saleta - dobry, Gołota - zły" - zakończył Wasilewski.
Osobiscie wole Salete, ale nie wiem, czy facet ma jakies szanse...
Napisano Ponad rok temu
Biedaczek Saleta...toż on po tej walce nawet do reklamy już się nie będzie nadawał...
Będzie, będzie. Z tym ze teraz nie będzie reklamował "przed" tylko "po"-np.efekty po uzyciu kosmetyków konkurencji
Napisano Ponad rok temu
ale ja nie rozumiem okreslen - golota zly , saleta dobry. dla mnie jest to bardzo niedobra klasyfikacja...
powiedzialbym inaczej: andrzej - w porzo koles , dobry bokser . saleta - nadety dupek , dupa nie bokser.
uwazam ze wlasnie taki podzial bardziej pasuje. i jezeli obejrze te walke to nie po to , by zobaczyc jak "dobro tryumfuje nad zlem" ale po to by zobaczyc jak saleta ma obita maske.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak nie to sam tam wjade na ring [/list][/quote]
Napisano Ponad rok temu
No to powodzenia, hehehehe
Napisano Ponad rok temu
myśle że Andrzej spuści duży wp.....l temu nadętemu cwaniakowi salecie ,
a jak nie to sam tam wjade na ring
I obydwaj dostana wpierdol.... Albo....sie pogodzą i Kenedy dostanie wpierdol...od obu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gdyby walka sie jednak odbyła stawiam na Gołote
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Thai u K.O.WALA