nie ja pierwszy zwróciłem uwagę na tę stronę, przede mną był moro i E2rd, ale dobra jeżeli dla Ciebie pełne rozsądku jest zdanie że, za to że ktoś Ci demoluje samochód kulka w łeb...
Tak powinno być :wink: Następnym etapem po demolce auta- może być demolka pasażera. (zresztą było to pisane w kontekście tłumu - a nie jeden osoby która niszczy Ci auto!) Zresztą miejscami zdaję się na inteligencję czytającego
Śmiać mi się chciało jak przeczytałem że dzięki wytrenowaniu Combat na grani nie zawachał się i zdążył znaleźć chwyt, każdy wspinacz dobrze wie że możesz być wytrenowany i gibki ale jak nie masz psychy to odpadasz...
Jest tam wiele rzeczy z którymi się nie zgadzam.
Hmm - tak to wygląda. A sztuki walki czasem nie kształtują owej "psychy", co? Pomyśl
Nie no Combat wyluzuj, ja myślałem że nabijamy sie tu i śmiejemy z "głupot w internecie"...
Ogólnie - wszystko tu może podpadać
Celeowo podałem Twój adres, bo chciałem pokazać, że obrażacie innych ludzi..
A gdzie?
A skoro tak robicie to pewnie nie macie nic przeciwko, aby ktoś was obrażał. Ocena głupoty jest subiektywna i zależna od stanu wiedzy (choćby Twój komentarz do strony Charly-ego - wykazałeś się niewiedzą, ale zanim dobrze się zastanowiłeś już publikowałeś na forum wg. Ciebie "głupotę")
J.w. bardzo rzadkie słówko -stąd ta niewiedza... Jak pisałem pod kategorię "głupoty w sieci" można wrzucić prawie wszystko....
Poza tym poradnik Charly'ego nt. obrony przed nożem - jest "ciekawy" - delikatnie mówiąc - odsyłam do forum nóż - gdzie podałem wcześniej link. To dopiero są głupoty...
Ja osobiście z wieloma rzeczami się na Twojej stronie nie zgadzam, użawam je za śmieszne - ok może się mylę, ale SUBIEKTYWNOŚĆ jest cechą każdej oceny.
Widzę jednak że poczucia humoru starcza Wam na robienie jaj z innych - wasza wola. Ja jednak bardzo nie lubię gdy podważa się czyjeś wypowiedzi nie dając mu prawa obrony, a to właśnie robicie.
Ok Jakieś konkretne zarzuty - to proszę bardzo wyjaśnię.