Kabury raz jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Ambidextrous flat belt holster za 22.95$ wykonana z NyTaneonu (nazwa wskazuje obustronne uzycie)
oraz
Executiv protection hip holster (mozliwosc noszenia na zewnatrz i wewnatrz paska)
Napisano Ponad rok temu
Cena jest atrakcyjna ale nadaje sie to tylko do survivalu .
Napisano Ponad rok temu
A tak wogole to jeszcze kilka z nich, ktore znajda zastosowanie poza sluzbami mundurowymi:
Angle draw shoulder holster (54.95$) nachylona o 45 stopni ( dodatkowy plus przy wyciaganiu). Podwojne miejsce na magazynek po drugiej stronie. Mozliwosc dostosowania dla leworecznych.
Holster-inside trousers ( do trzymania broni z tylu). Pentla mocujaca do paska obraca sie (udogodnienie- mozliwosc zmiany kata nachylenia).
No i oczywiscie 5-5-10 Urban Carry Cases
Obureczne, szybki dostep do broni, 3 rodzaje wielkosci, wykonane z NyTaneonu , miejsce na zapasowe magazynki lub latarke
Napisano Ponad rok temu
Mowisz o kaburach czy wogole o produktach Blackhawk ?Nie wiem , ale ja uwazam ze Blackhawk to najgorsze jakosciowo produkty z jakimi sie zetknolem ( nikt z pro ich nie uzywa) , te fruwajace nitki ( szczegolnie przy kaburach ) to nic dobrego.
Cena jest atrakcyjna ale nadaje sie to tylko do survivalu .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
drugie cos co mnie zachwyca to wewnetrzna kaburka z materiału (nie wiem co to jest)..mięciuitka ale i sztywna zarazem..do noszenia głównie w lecie kiedy motyl zbyt wielka sensacje by budził..chociaz pod koszulkę jesli ma jeansy to i w motyle klamke włożę niech sie tam domyslają co to może być pod tą koszulką...
żadne kydeksy ani inne takie np.parciane czy kordurowe wymysły jakoś mnie się nie sprawdziły....a klamkę mam ciężką i holster to podstawowe moje "ubranko"...i mówię tu o kaburze "cywilnej:w mundurze to inna bajka.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wu-Dan
- Ponad rok temu
-
Najciekawsz broń...
- Ponad rok temu
-
Łuk
- Ponad rok temu