Pokaz TKD
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
22 odpowiedzi w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: Pokaz TKD
Jako że oczywiście nic nie mieliśmy przygotowane (o pokazie dowiedziałem się rano) więc była pełna improwizacja. Zrobilismy to tak aby pokazać całość tkd. Najpierw pokazaliśmy podstawowe kopnięcia. Ja kopałem techniki na ziemi, a kumpel to samo w powietrzu (trzeci gadał przez mikrofon), później kopalismy w tarcze. Wybraliśmy też jakiegoś łosia z publiczności żeby tarcze trzymał, aby sie przekonał że bandae dollyo może głowe urwać . Potem układ Joon-Jin i Po-Eun, walki krokowe i samoobrony (najpierw wolno, a potem szybko). W drugiej części pokazu same rozbicia desek i dachówek. Pomimo całkowitej improwizacji wyszło całkiem fajnie. Najbardziej oczywiście podobały się rozbicia.
P.S.
W zamian za pokaz mogliśmy skosztować psa w galarecie i kota w śmietanie :wink: .
Pozdrówka.
P.S.
W zamian za pokaz mogliśmy skosztować psa w galarecie i kota w śmietanie :wink: .
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Re: Pokaz TKD
Chyba do dzisiaj nie może zapomnieć tego smaku
A tak wogóle to trzebaby przekonać się jak się robi pokazy bez przegotowania 8) Chyba fajne doświadczenie
A tak wogóle to trzebaby przekonać się jak się robi pokazy bez przegotowania 8) Chyba fajne doświadczenie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zbijanie wagi...:(
- Ponad rok temu
-
Dynamika Treningu...
- Ponad rok temu
-
TKD+..... kto uzupelnia?
- Ponad rok temu