Smak SO/HP
Napisano Ponad rok temu
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
HP to Horse Power,a SOJak w temacie, mysle nad zakupem albo SO albo HP, tylko jaki smak wybrac, slyszalem ze HP ma smak 'okrutny'......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
HP -horse power
SO - size on
myslalem nad SO - lemon arctic? pil ktos?
Been there, taken that
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
HP miałem arbuzowego,i był paskudny ale dało się wypić,a Size On miałem tylko próbkę o smaku malinowym jak się nie mylę i był dobry.
okrutny smak HP - a pil ktos HP o smaku orange blast? Albo SO lemon arctic ?
To na cykl z HP ile puszek potrzeba? Dwie? a do tego kre-alkalyn?
A ile puszek SO na cykl? Cos do tego?
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
HP-dwie puchy ci wystarczą,jeśli miał byś jedną to wtedy mógł byś kupić do tego kre-alkalyn,albo coś innego,SO zależy ile będziesz go brał po treningu, bo chyba chcesz go brać po treningu? a do niego,możesz kupić,np:Clout,Orotine,Xpand,cr2,Storm,do Size-On,możesz również kupić HP.okrutny smak HP - a pil ktos HP o smaku orange blast? Albo SO lemon arctic ?
To na cykl z HP ile puszek potrzeba? Dwie? a do tego kre-alkalyn?
A ile puszek SO na cykl? Cos do tego?
Napisano Ponad rok temu
HP-dwie puchy ci wystarczą,jeśli miał byś jedną to wtedy mógł byś kupić do tego kre-alkalyn,albo coś innego,SO zależy ile będziesz go brał po treningu, bo chyba chcesz go brać po treningu? a do niego,możesz kupić,np:Clout,Orotine,Xpand,cr2,Storm,do Size-On,możesz również kupić HP.
chyba sie zdecyduje na SO, i do tego myslalem zeby kupic Doriana. SO po treningu albo przed snem.
Nie wiem czy ma sens dokupic cos do SO na pierwszy cykl z nim? A jak juz to chyba bym kupil cr2 z ALri (bralem Ngorge i byly swietne rezultaty . Ile puch bym potrzebowal SO na tkai powiedzmy 4 tygodniowy cykl?
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
SizeON też smakowo nie zachwyca troche za bardzo mdłe ( mam smak limonki - Lemon Ice )
ehhh jest jeszcze opcja w kapsulkach.... bral ktos? W recenzji na stronie skelpu wyczytalem ze SO w kapsulkach nie kopie tak jak w SO w proszku? Bral ktos i te i te? Jest jakas roznica?
Been there, taken that
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
W proszku ma lepszy skład,ja osobiście kupił bym tego w proszku.ehhh jest jeszcze opcja w kapsulkach.... bral ktos? W recenzji na stronie skelpu wyczytalem ze SO w kapsulkach nie kopie tak jak w SO w proszku? Bral ktos i te i te? Jest jakas roznica?
Napisano Ponad rok temu
W proszku ma lepszy skład,ja osobiście kupił bym tego w proszku.
dla mnie wazny jest smak gainera, bialka, carbo
kreatyna - to KU CHWALE i sie łyknie wazne zeby nie bylo po niej problemow zoladkowych
WTF ?
Napisano Ponad rok temu
W proszku ma lepszy skład,ja osobiście kupił bym tego w proszku.
Tak tez zrobie
Mam do wyboru tylko lemon arctic, wild berry i grape blast. To ten malinowy smak to bedzie wild berry czy grape blast?
Been there, taken that
Guest_GOLIAT_*
Napisano Ponad rok temu
Grape blast to winogronowy,a wild berry to dzika jagoda,przynajmniej tak mi przetłumaczyło.Tak tez zrobie
Mam do wyboru tylko lemon arctic, wild berry i grape blast. To ten malinowy smak to bedzie wild berry czy grape blast?
Napisano Ponad rok temu
Grape blast to winogronowy,a wild berry to dzika jagoda,przynajmniej tak mi przetłumaczyło.
lol ja wiem jak to jest po polsku . Wybacz, zle sformulowalem pytanie. Czasem te tlumaczenia z angielskiego na polski sa malo intuicyjne nigdzie nie znalazlem smaku malinowego (raspberry) wiec zakladam ze na polski przetlumaczono to inaczej? a na probce nie pisalo nazwy po angielsku? Z dwojga to na maline bardziej 'wild berry' pasuje niz 'grape blast' choc nie zdziwiloby by mnie to gdyby wg polskich tlumaczy bylo na odwrot
Been there, taken that