poszukuje..
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A z tytulow to co pamietam to jedna była:Zapasy, Zapasy i Judo- więc jak widzis znazwy nie są jakieś ambitne :wink:
Napisano Ponad rok temu
Rzeczywiście, sama kiedyś się zetknęłam się z książką gdzie były zapasy i judo, niestety wówczas nie byłam jeszcze taka cwana jak dziś, bo teraz wiedziałabym co robić :-) Książka była z biblioteki :-)
Teraz też mam jedną w domu, także z biblioteki :-) Trzymam ją chyba już 3 miesiące i zastanawiam się co dalej, może ksero? Bo skanowania byłoby trochę za dużo :-)
A jest naprawdę fajna, może już się z nią spotkałeś Pietrass - ZAPASY WOLNE i KLASYCZNE, jest strasznie stara. Praca zbiorowa pod redakcją A.N LENCA, zasłużonego trenera ZSRR :-) - Moskwa 1964.
Polecam, bo od niepamiętnych czasów próbowałam znaleźć coś o zapasach w bibliotekach, bez skutku. Kiedyś właśnie udało się pożyczyć tą o zapasach i judo i na tym koniec. Z wyjątkiem jeszcze jednej takiej cieniutkiej książeczki, którą też mam, ale z innej biblioteki :-)
A wracając do tej właściwej, o której zaczęłam - ma 330 stron, jak chcecie dowiedzieć się więcej, mogę streścić spis treści, albo dowiem się ile wyszłoby ksero :-)
Na razie
Jo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A książka jest super, mówię Ci. A Ty jakie masz? Zdradź
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
A co ksiegozbioru Pietrasa - calkiem ciekawego notabene - to ta radziecka ksiazka to moze ta ktora ja mam? Bo ona tez jest radziecka Widze, ze jak sie spotkamy w Łodzi... :-) ... bedziesz mial co dźwigac na sale :-) ))) hahaha!!
Pa!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wyjazd kadry do Bułgarii
- Ponad rok temu
-
Serafin Barżakow
- Ponad rok temu
-
Czy słyszał ktoś o T.Janiszewskim z warszawy?
- Ponad rok temu
-
NOWA STRONA - UKS Jastrząb Boguszów - Gorce
- Ponad rok temu
-
Kalendarz Imprez w zapasach na rok 2003
- Ponad rok temu
-
www.uks-kolobrzeg.w.pl
- Ponad rok temu
-
www.zapasy.republika.pl