Capo na teledyskach
Napisano Ponad rok temu
mam nadzieje ze do nowego clipu juz capo nie wstawil bo to tak troche teges... no nie teges =P
Napisano Ponad rok temu
hehehe.... Niedlugo i w Polsce beda reklamy wody robic z Capoeira...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Taa... A na nowym teledysku Gabriela Fleszara (wali mnie to czy dobrze pisze :wink: ) tez ...co ?? CAPO !!
Słyszałem o tym,( nawet wiem że są w czarnych spodniach co też właśnie utkiwiło w pamięci mojej matki ) ale za cholere nie wiem gdzie to można zobaczyć. Ma ktoś jakieś linki??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fajnie jest pokazane mniej wiecej w polowie teledysku jak idzie sobie chlopaczekj w białych abadach, cordao oczywiscie z boku ,,wisi,, ,przerwa jakies breakdency tańcza a tu nagle doubleleg (armada dupla), backflip, rundak - flash, oczywiscie w wykonaniu capoeritas... 8O
Aż się miło zdziwiłem...
O muzyce no comment :roll:
Napisano Ponad rok temu
A fakt, faktem ze Boa Pinta "mastersko" wypadl w tym klipie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czy nikt nie zauwarzyl ze capo.. wystepuje dosc czesto w teledyjkach w postaci break dancu??? Przecierz break... to wielka zrzynka z capo.... jakims debilom sie nudzilo, zobaczyli capo.. i zerrzneli prawie wszystko :twisted: dodali jakies zdurniale elementy i ze niby nowy teniec!?! Moim zdaniem capo... powinno sie przypisac udzial w break... bo bez niej by to szajstwo nie powstalo. Taka jest :twisted: prawda !!! :twisted: :twisted:
Taaa czarni w nieciekawych dzielnicach duzych miast usa naogladaly sie pokazow capoeira pobraly kilka lekcji u mestres i wyszedl break..... :roll:
Mnie też break jak i cały hip hop nie bawi ale poluzuj tatuaze..... a w kazdyma razie nie wypisuj ze cie koledzy za capo bija jak sama najezdzasz na kogos kto robi co innego...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fu, Mercedresu, O.S.T.Ra [i kogos tam jeszcze] - 'Raptowne Realia'
jest motyw Capo 8) Jest jeden koles, chyba nawet w czarnych spodniach. Widzialam ten klip tylko raz, wiec nie bardzo pamietam jak to dokladnie wyglada...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A kawalek jest przedni... Pablo Pavo wymiata jak zawsze...Tylko Fu sie nie nadaje ... ma za dresiarski glos do ragga
Napisano Ponad rok temu
Archon, to troche nie na temat, ale zgadzam sie: Fu ma zbyt dresiarski głos do ragga...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak ktos nie chce czekac az wejdzie to do polskiej tv to niech wejdzie : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wielka Polska Roda w miescie Olsztynu
- Ponad rok temu
-
gdzie są grupy CAPOEIRY
- Ponad rok temu
-
4 oczy :)
- Ponad rok temu