Capo na teledyskach
Napisano Ponad rok temu
Udało mi sie juz ściągnąc Christine Aguilere & Redman - Dirty, troche sie zawidłem na tym clipie bo myslałem że więcej pokażą capo ,no ale trudno.
Teraz szukam Fu-Dystans ale ni jak nie moge znaleźć, jeżeli macie jakieś link to prosze zapodajcie na forum.
Znacie jeszcze jakies teledyski z capo w tle? Swoją drogą słyszałem że Modjo ma taki jeden ale nie znam tytułu.
Napisano Ponad rok temu
Pozdr
Napisano Ponad rok temu
Jesli nie chodzi o teledyski to leftfield ma chyba dwa utwory z berimbau i DJ Cam w jakims utworze ma berimbau. Jak znajde to zapodam tytulami.
Napisano Ponad rok temu
piszecie o tylu teledyskach to może macie jakieś adresy www z których można by to ściągnąć?
był bym bardzo wdzięczny
Napisano Ponad rok temu
Leftfield - Leftism - cd1 - 02 AFRO - LEFT
Leftfield - Leftism - cd2 - 05 AFRO-CENTRAL
DJ Cam - Loa Project (volume II) - 12 Angel heart
Jesli ktos uzywa Direct Connect nie powinien miec problemow ze znalezieniem tych mp3
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
$ero$lav, dzięki za pomoc w odtwarzaniu wspomnień. I sorry za off-topic.
8O
Spoko . Cieszę się, że byłem pomocny
Pozdroowka
Napisano Ponad rok temu
CI co są z tej grupy moze cos wspomną jesli wiedzą gdzie sie odbylo realizowanie teledysku bo chyba na nim pojawil sie wasz Mestre albo inny stopniem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pojawil sie nowy i na dodatek polski teledysk w ktorym jest capoeira mianowicie DJ Feelix i Franchman - Beribazu.
CI co są z tej grupy moze cos wspomną jesli wiedzą gdzie sie odbylo realizowanie teledysku bo chyba na nim pojawil sie wasz Mestre albo inny stopniem.
jest cala plytka w klimacie utworu:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
hmm tak off topic ogladal ktos wczoraj mortal kombat ? z tego co zauwazyly moje oczka to reptile walczyl uzywajac capo chyba nie ?
no przeciez, obie czesc filmu znam na pamiec. Pojedynek Lorda Rayden z 2 Reptile byl jednym z 1szych fragmentow filmu na ktorym widzialem capoeira. Nie wprawione oko nic w tym nie zauwazy ale jak sie czlowiek przyjzy to widac rabo de arraia, rastera, armada, au sem mao i oczywiscie ta mariposa na poczatku. SZkoda ze ten fragment to tylko pojedyncze elementy, napierw wydaje sie ze juz bedzie cos tylko z capoeira tzn gdy rayden robia mariposa ale zaraz po tym zaczyna "lapac" kopniecia co juz nie odwoloje sie do naszej sztuki walki. Pozniej mamy scene ktora budzi najwiecej skojarzen i tu wydawalo by sie idealnym posunieciem wkrecenie prawdziwego pojedynku, bylo jeden na jeden mogla byc prawdziwa twarda gra. Ech szkoda ze to zepsuli ale i tak to najlepsza czesc calego filmu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wielka Polska Roda w miescie Olsztynu
- Ponad rok temu
-
gdzie są grupy CAPOEIRY
- Ponad rok temu
-