Stary już jestem i nie wiem czy wypada....
Napisano Ponad rok temu
Jak tak patrze to gnojki napierają sie jak mają po 8lat ( amoze to bez oznicy)
Warto zauważyć ze natomiast predyspozycje to chyba mam.....
potrafie bowiem(bez rzeadnego treningu ani wieloletnich rozciągan) zrobić ap chagi na wysokość głowy(ponad) brata ( który ma 1,80) (w zasadzie koledzy z klasy nie potrafią....=> mowią ze jestem posrany ze tak wysoko moge noge podnieść )
Napisano Ponad rok temu
P.S.
Ponoć kiedys ćwiczył u nas facet w wieku ponad 50 lat (tzn. tyle miał jak zaczynał 8O
Pozdrówka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W moim klubie trenuje 50 latek , zaczynal zapewne jak byl blisko przed piećdziesiatką. Idzie mu dobrze . A w kosza to nie potrafie go ograc , taki dobry "skurczybyk" 8O .... ale ja mu jeszcze pokaze :wink:
pozdrowienia
Napisano Ponad rok temu
jak nie zaczniesz teraz , majac np 20 lat bedziesz znow myslal , ze jestes za stary , cofajac sie 2 lata wstecz , czyli do 18 (zbiek okolicznosci) uznasz , ze byles wtedy jeszcze mlody.
moral taki : idz na trening
znam ludzi , ktorzy zaczeli teraz , a sa starsi od ciebie
zreszta kto z nas jest jeszcze mlody ? moze gruber co wczesnie chodzi spac 8) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Greed jakaś aluzja do mnie?znam ludzi , ktorzy zaczeli teraz , a sa starsi od ciebie
No ja mam 24 lata, niedawno zacząłem, jestem nieźle rozciągnięty i sądze że jakoś sobie radze. Zresztą u nas w grupie początkującej są osoby powyżej 30 i też sobie dobrze radzą :twisted:
18 lat to bardzo dobry wiek na trening sztuk walki!
Napisano Ponad rok temu
w zaawansowanej jest pan powyzej 40 i wymiata.u nas w grupie początkującej są osoby powyżej 30 i też sobie dobrze radzą :twisted:
18 lat to bardzo dobry wiek na trening sztuk walki!
Napisano Ponad rok temu
w zaawansowanej jest pan powyzej 40 i wymiata.
no albo moro jego
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Masz 18 lat, niezly rozciag, jestes chetny - czego chciec wiecej. Ja rozpoczalem treningi w pazdzierniku. Mam 19 lat, kiepski rozciag, kondycje tez nie byla na poczatku zbyt dobra. Po 3 miesiacach intensywnych treningow (6 razy w tygodniu) moja forma poprawila sie o 200%. Mam duzo wiecej sily, energii i checi do zycia - nie moge usiedziec na miejscu. Na sama mysl, ze moglbym opuscic trening robi mi sie zle - po prostu sie uzaleznilem! Z toba moze byc podobnie.
Nigdy nie jest za pozno !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wedlug mnie, jak dzieciaki zaczynaja w wieku 8 lat, to bardzo dobrze, ale one w wieku 18-20 lat maja tak wyniszczone i zmeczone organizmy,
No to teraz mnie przestaszyłaś
no ale jak zaczynajac majac 8 i po 10 latach ma sie wyniszczony organizm to tak samo zaczynajac trening majac 18 lat to po 10 latach (28 lat) tez sie ma wyniszczony organizm ?? Ja sie z tym nie zgadzam.
np mistrz Ree Myong Chool zaczął trenowac w wieku 9 lub 10 lat i dzisiaj po 34 latach treningu ma pełno energi i dzieki treningom moim zdaniem bedzie dłuzej zył. Albo spujrz na samego Generała, trenował przez ponad 70 lat i na początku po kilka godz dziennie, i nie sądze zeby miał wyniszczony organizm. Napewno znasz ludzi trenujących ponad 10 lat (np tfuj trener) i co? maja zniszczony organizm?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
charly , gdzie tam aluzja Taxx idz na trening , bedziesz wtedy wiedzial , ze nie wazne ile masz lat , i tak dostaniesz w kosc
Ja dostanę w kość????
...
...
...
hehe.
Jajestem maszynkom do z(a)bijania, pozatym mam z bratem: Cobat + TKD + BJJ + Aikdo + Walka Bronią + Kung Fu + Karate + Capoeira naraz = Heme Fighting (HF).
Pozatym to jestem wytrzymały na ból (sam się dziwie) (znowu koledzy mówią: "Jebany!!! Ciebie to nie boli ???"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie powiedzałem ze wygrywam te walki...
pytam bo brat jest starszy.......................
i wygrywa :splat:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak czy inaczej :peace:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
encyklopedia TKD
- Ponad rok temu
-
Taekwon-do a walka bronia?
- Ponad rok temu
-
Czy kopnienciami mozna zabic, tudziez okaleczyc?
- Ponad rok temu
-
KOMENDA
- Ponad rok temu
-
Wszystko o układach ITF
- Ponad rok temu
-
TKD + MASA :)
- Ponad rok temu
-
Gdzie trenować w Wawie???