Stary już jestem i nie wiem czy wypada....
Napisano Ponad rok temu
moro:Ja sie jeszcze niewypowiadalem w tym temacie i chyba mam prawo cos napisac od siebie!
Napisano Ponad rok temu
wiele osob sie nie wypowiadalo w tym temacie, czy to znaczy ze maja tu napisac cokolwiek tylko dlatego ze jeszcze tu ich nie bylo?moro:Ja sie jeszcze niewypowiadalem w tym temacie i chyba mam prawo cos napisac od siebie!
i wlasnie w ten popieprzony sposob kontynuujemy rozmowe o dupie maryny zamiast zajac sie tematem.
Napisano Ponad rok temu
Jedno co mnie denerwuje to gadka ze sie ma mature i nie ma czasu na treningi. Treningi sa zazwyczaj poznym wieczorem (19.00) i jakos mi sie wierzyc niechce ze otej poze dzielnie uczysz sie polskiego.Napewno ogladasz wtym czasie telewizje i jesz kolacyjke. Mialem kolege ktory tak samo sie usprawiedliwial a prawda byla taka ze wtym czasie rznal na kompie w doomowce!
moro:Ja sie jeszcze niewypowiadalem w tym temacie i chyba mam prawo cos napisac od siebie!
Wiesz co Dawid chyba masz racje - najbardziej to się chyba boje pierwszego treningu ( a w zasadzie to przychodze do domu i gram na kompie ) - myśle że trafiłeś w sedno sprawy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja zaczełam trenowac mając latek 20, w sekcji na uczelni, gdzie byli sami tacy starzy albo ni starsi (3, 4 rok)
Szczerze mówiac nawet mi nie przyszło do głowy, że mogłabym być za stara na sztuki walki
a w piątek nie poszłam na egzamin w zerowym terminie żeby nie opuścić treningu, w sobotę rano poszlam na siłownie, a o 16 zdałam egzamin na -5 (wolę nie liczyć procentu osób ktore oblały )
treningi sprawiają, że lepiej korzystam z czasu
no więc- sam decydujesz co robisz ze swoim czasem
Napisano Ponad rok temu
leci 23 roczek, a ja mam bioderka nie za dobrze rozbite- czy ktos ma jakas recepte na to? bylbym baaardzo wdzieczny
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
encyklopedia TKD
- Ponad rok temu
-
Taekwon-do a walka bronia?
- Ponad rok temu
-
Czy kopnienciami mozna zabic, tudziez okaleczyc?
- Ponad rok temu
-
KOMENDA
- Ponad rok temu
-
Wszystko o układach ITF
- Ponad rok temu
-
TKD + MASA :)
- Ponad rok temu
-
Gdzie trenować w Wawie???