Kalendarz Imprez w zapasach na rok 2003
Napisano Ponad rok temu
Na mojej stronie, pod adresem [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] znajdziecie KALENDARZ IMPREZ w zapasach na rok 2003 - we wszustkich stylach - klasycznym, wolnym i zapasach kobiet!
Pozdrawiam
Jo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem tylko czym się kierowali przesuwwając MP juniorów na październik!!! 8O
Napisano Ponad rok temu
Co do linku, to dodam :-) Jasne :-) Nawet wczoraj odwiedziłam twoją stronę :-)
Aha, zapomniałam..... zmieniłam adres do strony "Jastrzębia" na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i chyba zmienię też dla HEROSA Witków, bo szlak mnie czasem trafia z tą INTERIĄ!! :-)
Pozdrawiam!
Jo
Napisano Ponad rok temu
Jo kiedy na jakiś zawodach startujesz?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no tak najblisze zawody to M-n Mistrzostwa Polski w Mrcu w Bydgoszczy moze tam sie spotakmy )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dokąłdnie ta M-N Mistrzostwa Polski Kadeci 28-29.03 Brzeg Dolny(zamiast brzeg dolny kołobrzeg i ta Mistrzostwa Zrzeszenia LZS Kadeci 23-25.05
te imprezy sa na 100% w kołobrzegu )
Napisano Ponad rok temu
Pietrass, jeśli chodzi o zawody to najbliższe mam już za ponad dwa tygodnie bo 24 stycznia w Janowie Lubelskim - Puchar Polski Seniorek. Hmmm..... a Ty masz na myśli pewnie Poland Open Seniorów :-) To radzę Ci dobrze, wylecz się :-) to może się spotkamy, bo seniorki i seniorzy mają chyba razem w tym samym czasie i miejscu. Czyżby w Łodzi? A może się mylę...Kurczę, tak mi się coś zdaje :-)
Pozdrawiam WAS
Jo
Ps. No tak - chyba masz rację - webmasterzy tu dominują
Napisano Ponad rok temu
Ja będe napewno jeśli nie jako zawodnik to jako kibic, bo są w łodzi.
Zycze sukcesu w Janowie, w jaki medal mierzysz?
głupie pytanie, pewnie w złoty :wink:
Napisano Ponad rok temu
Hej!
Pietrass, jeśli chodzi o zawody to najbliższe mam już za ponad dwa tygodnie bo 24 stycznia w Janowie Lubelskim - Puchar Polski Seniorek. Hmmm..... a Ty masz na myśli pewnie Poland Open Seniorów :-) To radzę Ci dobrze, wylecz się :-) to może się spotkamy, bo seniorki i seniorzy mają chyba razem w tym samym czasie i miejscu. Czyżby w Łodzi? A może się mylę...Kurczę, tak mi się coś zdaje :-)
Pozdrawiam WAS
Jo
Ps. No tak - chyba masz rację - webmasterzy tu dominują
To prędzej sie ze mną spotkasz niż z Pietrasem
Napisano Ponad rok temu
Hm. Skąd ta pewność?! ;-)
Napisano Ponad rok temu
A tak poważnie to byłoby super w takim razie pojechać na Poland Open... będą sami starzy znajomi z tego co widzę.
Widzę, że oboje - Pietrass i Mazepa, daleko nie macie Ty mazepa, pewnie będziesz startował, co?? Bo Pietrass coś się wykręca .... no, dobrze, że chociaż będzie kibicował
Jo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A jezeli chodzi o kolor medalu to powiem tak jak kiedys do mnie trener (olimpijczyk zreszta) powiedział:" ja jeżdziłem na zawody bo lubiłem to poprostu a nie po to zeby za wszelką cene wygrac, zreszta najwazniejsze bylo to zeby wrócic całym z takiej imprezy "
Ja jezeli wystartuje to własnie z takich samych względów.Poza tym nigdy nie rozdaję medali przed zawodami 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No cóż, chyba muszę się zgodzić z Pietrassem... :-P - należy jechać na zawody z wolą zwycięstwa. Myślę, że należy stawiać sobie zawze najwyższy cel (czyli najwyższe podium , jechać, żeby wygrać zawody! Jak się nie uda, nie koniec świata Trzeba to przeanalizować , wyciągnąć wnioski i dalej.... heja - trening, trening, trening
Staram się tego trzymać, ale sama widzę, że czasem mam za mało te wiary we własne siły Ale pracuje nad tym
Pa!
Jo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
www.uks-kolobrzeg.w.pl
- Ponad rok temu
-
www.zapasy.republika.pl
- Ponad rok temu
-