Re: Boli...

... i dupa dalej boli   Jakieś dwa miesiące temu mialem sparing i bardzo mocno miałem stłuczoną kość w nodze - tą co stopa łączy się z dużym palcem. Miałem prześwietlenie (bo wyglądało nie ciekawie) - nic - nie ma złamania. Dostałem tylko leki w razie gdyby było to zapalenie stawów. Minęły dwa miesiące i dalej mnie boli - nie moge się ruszać zbyt dynamicznie na nogach itp. O co tu do cholery chodzi skoro wg lekarzy jestem zdrowy??
   Jakieś dwa miesiące temu mialem sparing i bardzo mocno miałem stłuczoną kość w nodze - tą co stopa łączy się z dużym palcem. Miałem prześwietlenie (bo wyglądało nie ciekawie) - nic - nie ma złamania. Dostałem tylko leki w razie gdyby było to zapalenie stawów. Minęły dwa miesiące i dalej mnie boli - nie moge się ruszać zbyt dynamicznie na nogach itp. O co tu do cholery chodzi skoro wg lekarzy jestem zdrowy??  HELP
   HELP
Jesli to Cie pocieszy: mam dokladnie tak samo, paluch w lewej nodze wybil mi (!) dziewieciolatek (!) kopnieciem  8O   :?  I niby wydaje sie ze wszystko ok, ale... Zakres ruchu palca jest bardziej oraniczony niz w drugiej nodze - i bol co jakis czas wraca, zwlaszcza na treningach w parterze..  :?  Tak, jakbym na nowo go sobie wybijal...
Oczywiscie nie bylem u zadnego lapiducha ( respect sloniak respect - nic personalnie  

) , kazdy prawdziwy mezczyzna boi sie lekarzy, dentystow i zastrzykow  8)   

. Kontuzja trwa po dzis dzien...