Boli...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
... i dupa dalej boli Jakieś dwa miesiące temu mialem sparing i bardzo mocno miałem stłuczoną kość w nodze - tą co stopa łączy się z dużym palcem. Miałem prześwietlenie (bo wyglądało nie ciekawie) - nic - nie ma złamania. Dostałem tylko leki w razie gdyby było to zapalenie stawów. Minęły dwa miesiące i dalej mnie boli - nie moge się ruszać zbyt dynamicznie na nogach itp. O co tu do cholery chodzi skoro wg lekarzy jestem zdrowy?? HELP
Jesli to Cie pocieszy: mam dokladnie tak samo, paluch w lewej nodze wybil mi (!) dziewieciolatek (!) kopnieciem 8O :? I niby wydaje sie ze wszystko ok, ale... Zakres ruchu palca jest bardziej oraniczony niz w drugiej nodze - i bol co jakis czas wraca, zwlaszcza na treningach w parterze.. :? Tak, jakbym na nowo go sobie wybijal...
Oczywiscie nie bylem u zadnego lapiducha ( respect sloniak respect - nic personalnie ) , kazdy prawdziwy mezczyzna boi sie lekarzy, dentystow i zastrzykow 8) . Kontuzja trwa po dzis dzien...
Napisano Ponad rok temu
Nie masz co się przejmować, jakiś rok temu byłem na wycieczce w górach.
No i jak pewnie wiesz góry mają to do siebie że są dosyć niebezpieczne, niestety uważałem inaczej i w pewnym momencie źle stanąłem (noga mi sie osunęła) i coś mi strzeliło w stawie skokowym. Na początku myśle urwało mi noge , ale nie, to tylko nic nieznaczące skręcenie stawu skokowego 8) , no i tu byłem w błędzie. Cholerstwo babrało mi się przez pół roku z kawałkiem (a to poszedłem na trening bo przestało boleć, a to balety ze znajomymi)
Także radze ci bądź cierpliwy
Napisano Ponad rok temu
Eeee stary, ja miałem palucha 2 razy złamanego, kilka razy wybitego i teraz prawie się nie zgina w środkowym stawie. Niedługo będę mógł kopać palcami stóp. :wink: Ale przynajmniej mnie nie boli.Jesli to Cie pocieszy: mam dokladnie tak samo, paluch w lewej nodze wybil mi (!) dziewieciolatek (!) kopnieciem 8O :? I niby wydaje sie ze wszystko ok, ale... Zakres ruchu palca jest bardziej oraniczony niz w drugiej nodze - i bol co jakis czas wraca, zwlaszcza na treningach w parterze.. :? Tak, jakbym na nowo go sobie wybijal...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Martwica kolan
- Ponad rok temu
-
Moj DUZY problem
- Ponad rok temu
-
Złamany nos...
- Ponad rok temu