Moj DUZY problem
Napisano Ponad rok temu
Juz nie mam pojecia co robic z soba bo naprawde przestaje wierzyc w sens roznych spraw, chcialabym nawet umrzec. Wiem ze to tylko taki dolek bo jest roznie: raz mam duzo energii a raz siedze po prostu w jakims kącie i mysle ze jestem beznadziejna. Troche sie żalę ale jak mam zaczac normalnie robic to co wczesniej, jezeli nie mam checi do niczego.
A kolejny moj problem to juz przez to wszystko brak wiary w siebie, szczegolnie w jak jestem w nowym towarzystwie. Wszystko sie powieksza.
Zamiast zaczac sie ruszac, jak kiedyś, siedze skulona i spie, albo niepotrzebnie sie objadam, ach te swieta. Co mam ze soba zrobic?
Dobry przyjaciel jest za daleko a czasami naprawde jest potrzebny ktos kto przytuli. Jestem wkorzona na siebie ze czasami jestem zbyt niesmiala i ten chwilowy smutek. Kiedys w lecie bylam calkiem inna: duzo sie ruszalam a teraz ... tylko siedze i nic nierobiac- przybieram na wadze.
Co robic zeby uwierzyc w siebie i swiat, czekac do wiosny?az pojawi sie slonce i bedzie lepiej. Mam zbyt zmienne nastroje i nienawidze tego.
Napisano Ponad rok temu
-Uzależnij się od bólu :-)
-Pójdź na jakąś ostrą imprezę
-Kup sobie psa :wink:
-Wyśpij się
Napisano Ponad rok temu
jestes w ciazy !
Taaaa?!?! to połowa osób na kuli ziemskiej musiałaby być w ciązy przy takich objawach......nie wyłączając mężczyzn....
uhh Natalia........... będzie dobrze...... to mija...... musisz tylko znaleźć sobie jakiś cel i uczepić sie go jak rzep psiego ogona.......a wtedy wszystko jakoś mnie jak przestaniesz tyle myśleć .............
Pozdrawiam
KAsiaG
Napisano Ponad rok temu
podoba mi sie to coraz bardziej
Uzależnij się od bólu - nie mam zamiaru
Kup sobie psa -mam juz
-Wyśpij się - sluchaj ja za duzo juz spie!
Ale dzieki, to minie jakos. Mam taka nadzieje.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S.
Kup sobie coś, co sprawi że poczujesz się lepiej.
Napisano Ponad rok temu
Przychodzi wtedy gdy nie jesteś w średnim wieku 8O
Ja miwałem takie coś z rok temu - cały czas mi się spać chciało.
Napisano Ponad rok temu
Ostro sie nawalic i porobic totalne głupstwa. Potem mam moralnego kaca przez jakis czas i taka wew. koniecznosc ostrego odcharowania tych głupot (naprawde sie sprawdza)
Ostatnio pomaga mi terz siłownia na która chodze z paroma znajomymi ale chodzimy troszke pocwiczyc, troszke porobic sobie głupot.
Pomagaja tagze znajomi (ostatnio moim budzikiem jest kumpel ktory do mnie prawie codziennie przyłazi i chce zebym gdzies z nim szedł)
Napisano Ponad rok temu
Cieżko jest, trzeba sie nawalic jak ktos pisał. Cholera co sie ze mną dzieje?Nie radzę sobie ze sobą, chociaz wiem ze to tylko chwilowe, bo jeszcze bede szczesliwsza.
''Nie ma płci silnej i słabej, lepszej czy gorszej, jest po prostu osoba przeżywająca swe człowieczeństwo jako on czy ona. Z cała swą odmiennością, różnorodnością i bogactwem. Bez zwycięzców i pokonanych''
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
obejrzyj JackAss lub CKY !!!! to ci odejdzie chęc do samobojstwa!!!!!!
Podejdz do kolezki na ulicy, zaproponuj sex i patrz jak sie dusi i buraczeje!!!!!!!
Odważ sie tylko!!!!!!!
Jazda na MAXA!!!
Napisano Ponad rok temu
W sumie ja cie pewnie nieprzekonam ale polecam piosenke "Varius Manx - Pocałuj noc" (soundtrack do Młodych Wilków)
Jak ja pare razy przesłuchasz to daj znac.
Napisano Ponad rok temu
Poniedziałe : SZkoła ,Trening, lekcje(zad. dom) Sen.
Wtorek: Szkoła ,angielski , lekcje sen(komputer)
Sroda ; szkoła, przyg.do bierzmowania, lekcje,sen(wszystko jest mniej wiecej na styk.
Czwartek: sZkoła Angielski, lekcje na piątek, konioputer, sen
Piątek ; szkoła, korepetycje z matymy , trening,lekcje , sen.
NO i WEEKEND wolny:P
Czwartek
Napisano Ponad rok temu
Wiesz co zrobiłem ,zapisałem się do sekcji kungfu i lazilem na impry gdzie sie da.To pomaga, a jak cos cie wkurza proponuje kupic worek i nanim to rozladowywac (bardzo pozyteczna zecz).Ogolem jak ktos wspomnial , trzeba znalezc sobie zajecie.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pamietam jak chodziłem na klubowa siłownie z kumplem. On startował do jednej dziewczyny i jak mial do niej isc i jej niebyło to nazywał worek jej imieniem i nawalał z całej siły.proponuje kupic worek i nanim to rozladowywac
Znalesc sobie zajecie - ja mam moje karate + sołownia (jak sie niewyrobie na trening to ide na siłke) - bardzo pomaga
Mi az tak bardzo pomogło ze najprawdopodobniej za kilka dni bede chodził z pewna dziewczyna.
Generalnie potraktowałem siłownie jak plac zabaw na który zabiera sie paru smiesznych znajomych, troche sie pocwiczy i troche posmieje. Pomaga a i wyglad lepszy a jak wyglad lepszy to lepsze samopoczucie na codzien.
P.S. Z silownia trzeba uwazac bo mozna sie przypakowac za bardzo (zwykle jest taki efekt po odzywkach, sterydach itp) i to wtedy wyglada paskudnie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Złamany nos...
- Ponad rok temu
-
Yoga - katowice
- Ponad rok temu
-
Stronka dla osób zainteresowanych gibkością i "sztuczka
- Ponad rok temu