Czterech na Jednego Film
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja tez go tutaj wklejalem i ktos mowil, ze wczesniej byl. Wiec twoj post to trzeci comeback tej walki
Swoja droga, oczywiscie nie omieszkalem obejrzec filmiku 2 razy przy okazji.
Gosc drugi od lewej, w bialej koszulce, byl drugi w kolejnosci dopieprzania, a i tak byl tak zaskoczony, ze nie zdazyl reki z kieszeni wyjac.
Impet, agresja i zaskoczenie to dobra kombinacja.
Napisano Ponad rok temu
ZAmiast tego, znajdź i poczytaj stary wątek o tym filmie. Bo przy uważnym oglądaniu, zobaczysz (metaforycznie) jak się małolatom kredki z piórników wysypują. Też mogę podejść do czterech cieniasów, zdjąć koszulkę żeby osłupieli i rzucić się na nich, a jak im przejdzie zaskoczenie i zaczną się organizować to nadciągnie kawaleria.To tylko dowodzi ze film jest dobry.
Ja tez go tutaj wklejalem i ktos mowil, ze wczesniej byl. Wiec twoj post to trzeci comeback tej walki
Swoja droga, oczywiscie nie omieszkalem obejrzec filmiku 2 razy przy okazji.
Napisano Ponad rok temu
Chyba mam inne wrazenie co do filmu niz wiekszosc:Impet, agresja i zaskoczenie to dobra kombinacja
Skatow (tak sie to pisze? ) bylo 4 to prawda, ale to jeden byl strona dominujaca, on byl agresywniejszy i rownie dobrze mogl ich zbluzgac i nic by sie wiecej nie stalo.
2 rzecz goscie co zamierzaja kogos zaatakowac nie stoja jak totalne luzaki.
Btw co ten filmik ma udowadniac?
Napisano Ponad rok temu
Goscie cos mu pyskneli, a potem jakto zjarane skejciki pewnie trzymali sie swojego, nie chcieli przeprosic i koles nie wytrzymal
Ja to traktuje jako ciekawostke przeca widac ze to jakies buraki :>
Patrzcie na pseudosciemniana podnoszona i opuszczana garde kolesia na 12:00.
Jedno mnie zastanawia... moze to jest jakas qna mini ustawka w stylu "to qwa wyskoczcie przed knajpa... WSZYSTKICH WAS ZAP****" Skojarzcie tych gosci ktorzy stoja z tylu (na 06:00) nawet sie nie zdziwili jak ten zaczal ich tluc. Ale z drugiej strony takie lamki dziwne... Wlasnie wie ktos coto za muzyczka w tle leci?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"ktos coto za muzyczka w tle leci?
Ta muzyka na tle to DMX
Ale c'mon. Czy chcieli oni bic sie z nim czy nie to malo wazne, ale o to tu chodzi ze on czterech zaskoczyl. I to jest poprostu przyklad ze gdy dasz sie w bujke nawet z czterema (oczywiscie nie twrdzielami) to "element of surprise and sudden violence" jest pierwszym krokiem do wygranej walki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiesz, ćwiczę (no teraz się obijam :-( )nie po to, żeby zaskakiwać kolesi, którzy nie chcą się bić. Problemem są kolesie, którzy chcą się bić.Czy chcieli oni bic sie z nim czy nie to malo wazne, ale o to tu chodzi ze on czterech zaskoczyl.
A jak bardzo chciałbym kogoś zaskoczyć, to czemu nie od tyłu, pałą zza węgła itp. jeszcze skuteczniejsze ;-)
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bić albo nie bić? Oto jest pytanie!!
- Ponad rok temu
-
Nieprzyjemna sytuacja :(
- Ponad rok temu
-
90-latek nie uląkł się napastników