ćwiczenia mięśni
Napisano Ponad rok temu
To tyle z mojej strony jeżeli chodzi o ćwiczenia na mięśnie. Jak Wy znacie coś fajnego to napiszcie. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
dalej na ramiona- podpor przodem, trener czy ktostam liczy do 10 raczej powoli a ty tak ukladasz sobie ugiecia ramion ze raz na '10' jestes najnizej a raz najwyzej. po kilku takich pompkach sie odechciewa

...nie liczy sie ilosc, a jakosc

Napisano Ponad rok temu
Na obozie na balach drzewa robiliśmy między innymi. Bardzo faajna sprawa.stoimy w odległości jakiegoś metra od siebie i przerzucamy przedramionami między sobą sztangę ważącą łącznie około 15 kg. Trzeba tak rzucić aby sztanga spadła partnerowi na przedramiona. Ułożona jest rzecz jasna poziomo i dobrze by było gdyby pracować głównie rękoma a nie całym ciałem.
Napisano Ponad rok temu
Jarq- chłopak się tu stara rozruszać skostniałe nieco forum karate, a Ty krytykujesz... :wink:Bosh ale pierdoły...
Napisano Ponad rok temu

moro dzienx za twój post, z pierwszego ćwiczonka z pewnością skorzystam. pozdro
Napisano Ponad rok temu

cwiczenia na miesnie ramion- ugiencia ramion w przesadnie szerokim podporze lub w maksymalnie waskim, ugiencia raz na lewa raz na prawa strone, ugiecia ramoin z klasnieciem,
na nogi- przysiad-wyskok (kolana do klatki piersiowej)...
p.s: moze lepiej przeniesc ta dyskusje do dzialu 'sport, trening, zdrowie, odzywianie'

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Znacie jeszcze jakieś inne ćwiczenia na mieśnie brzucha ?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu

z tycg drugich mogę polecić taką oto rzecz - na siłce są czasami takie spręty do ćwiczenia wzniosów na rękach ( chodzi o balansowanie ciałem góra- dół w pozycji pionewej) stajesz przed owym sprzętem i uderzasz przedramionami (n ćwiczenie bloków) w dwa wystąjące pręty - na początku boli jak cholera- do tego można dołożyć trening na drzewiach lub drewnianych słupach, nie naparzaj zbyt mocno bo cię to będzie za bardzo bolało
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Dieta Gracie - z czym to sie je?
- Ponad rok temu
-
"sztuki walki albo zdrowie"- mowi moj ortopeda
- Ponad rok temu
-
Laser Terapeutyczny
- Ponad rok temu
-
Co zrobić żeby wyglądać jak Bolo Yeung??
- Ponad rok temu
-
lęk wysokości
- Ponad rok temu
-
Tarczyca
- Ponad rok temu
-
Gimnastyka elektryka
- Ponad rok temu
-
Kto nowym selekcjonerem?
- Ponad rok temu
-
piwko po treningu, warto wypic czy moze totalny blad??
- Ponad rok temu
-
p........ kontuzje!!!
- Ponad rok temu