Stopnie i techniki w kick-boxingu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kazdy deklaruje sie, na jaki stopien chce zdawac i placi pieniazki
czy zdal dowiaduje sie na koncu egzaminu
Napisano Ponad rok temu
Jakie sa wymagane czasy cwiczenia kicka na dany stopien ? Czy moge pojsc na pierwszy trening i zadeklarowac, ze chce zdawac na 1 uczniowski ? Tak wynika z tego co tu mowicie, albo ja nie dopatrzylem sie infa o tym czasie (jak tak to sorki) ... Wiem, ze i tak nikt nie bedzie w stanie zdac od razu 5 stopni wyzej niz powinien, ale z dotychczasowych sztuk walki wynioslem to, ze trzeba cwiczyc dany okres czasu na kazdy stopien ...
Wiec jak to jest u was ?
Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Na wszystkie poza czarnym, zdaje sie lub nie zdaje (jak Chriser - ps. fajny trener ze wam pomaga). Czarny przyznaje prezes PZK- raczej jako wyroznienie, bo do tego sie nie przychodzi...a ja chce czarny. dostaje sie go za walki (nie za techniki na worku jak ktos tam pisze ) - tzn za techniki wymienione i stosowane w trakcie walki. Tak wiec w kicku wszystkie pasy sie dostaje, niezaleznie od tego ile sie trenuje (za odpowiednia oplata oczywiscie-egzamin na nie to pic na wode ), z tym ze czarny tylko za wybitne osiagniecia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
PS: Smiac mi sie chce jak widze goscia na treningu z obwieszonym pasem. Bardziej dla pokazu go zaklada a zwlaszcza jak jakies dziewczyny trenuja w sekcji, chyba ze cos mu przytrzymuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i jeszcze jedno - z innej beczki - trening, a przynajmniej znaczna jego czesc (bez sparringów i ćwiczeń z partnerem) odbywała się przy muzyce...a tak zapytam z głupia frant: co sądzicie o trenowaniu przy muzyce: mim zdaniem trochę "nakręca"...
Napisano Ponad rok temu
No i jeszcze jedno - z innej beczki - trening, a przynajmniej znaczna jego czesc (bez sparringów i ćwiczeń z partnerem) odbywała się przy muzyce...a tak zapytam z głupia frant: co sądzicie o trenowaniu przy muzyce: mim zdaniem trochę "nakręca"...
Formy raczej mnie nie interesuja, tym bardziej za bardzo nie jestem w stanie wyobrazic sobie formy w kicku (Red Tiger?). Co innego KungFu.
pozdro
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja slyszalem, ze jedynie w MT sie przy muzyce walczy. To moze byc troche dekoncentrujace.
Ta muzyka jest naprawde "daje kopa" pasuje do tej walki, i fajnie to wyglada z boku
Napisano Ponad rok temu
SIDE KICK
SIDE KICK Z OBROTU
FRONT KICK
caponiera czy jak to tam bylo :roll:
troszke tajskiego boxu
tu ladnie z odchyleniem do tylu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ROUNDKICK
ZAHACZAJACE Z OBROTU
KOPNIECIE OPADAJACE
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
stolica uderzen
- Ponad rok temu
-
Czy jest muay thai w Łodzi ?
- Ponad rok temu
-
Byrd pokonał Holyfielda
- Ponad rok temu
-
Adamek znokautował rywala
- Ponad rok temu
-
Niewiecie gdzie mozna trenowac Thai boxing w katowicach????
- Ponad rok temu
-
Jakie rzuty wystepuja w kickboxingu?
- Ponad rok temu
-
Rzuty w Kickboxingu
- Ponad rok temu
-
z jakich klubów jesteście?
- Ponad rok temu
-
Technicznie różnice pomiedzy muay thai a kickboxingiem